Horoscop zilnic: joi, 3 ianuarie. Nativii Berbec iau decizii care le aduc echilibrul în viață

Victor Anghel   
în Horoscop
02/01/2019, 17:07
Horoscop zilnic: joi, 3 ianuarie. Nativii Berbec iau decizii care le aduc echilibrul în viață GALERIE FOTO
Horoscop zilnic: joi, 3 ianuarie. Nativii Berbec iau decizii care le aduc echilibrul în viață

Nativii unei zodii își vor întâlni astăzi viitoarea parteneră sau partener, potrivit previziunilor pentru horoscopul zilnic de joi, 3 ianuarie. Leii merg la shopping astăzi, iar nativii Berbec iau cel puțin o decizie importantă în cursul acestei zile. Vă reamintim că astrologii au dezvăluit horoscopul pentru sănătate din 2019 și au făcut și horoscopul doamnelor pentru noul an în care am intrat – unele dintre zodii o iau complet de la capăt în anul care deja a început.

În cadrul unei emisiuni, care a rulat recent la televizor, Mihai Voropchievici a dezvăluit previziunile runelor pentru Noul An. În plus, astrologii au spus care sunt zodiile norocoase din 2019, dar și cum arată horoscopul pentru cei mai importanți oameni din politica din România, respectiv: Klaus IohannisViorica Dăncilă și Liviu Dragnea.

Așa arată horoscopul de azi, 3 ianuarie

Din rândurile de mai jos, afli ce ți-au pregătit astrele pentru astăzi, 3 ianuarie. După ce consulți horoscopul zilei, poți să le împărtășești și prietenilor tăi informațiile.

Berbec

Astăzi este o zi ideală pentru nativii Berbec să ia acele decizii pe care le-au tot amânat, pentru că ele le vor aduce echilibrul în viață. Ziua de 3 ianuarie este și una a împăcărilor, a soluţionării oricăror situaţii stresante. Sfatul astrologilor este să fie atenți și la nevoile membrilor familiei, pentru că au un aport important în bunăstarea lor.

Taur

Potrivit previziunilor din horoscopul zilnic pentru 3 ianuarie, cei născuți în zodia taur sunt ignorați în anumite momente de cei din jur și, deși nu se vor simți deloc confortabil, ei nu îi vor plăti pe cei care le greșesc cu aceeași monedă.

Gemeni

Azi, Gemenii își etalează talentele de cuceritori în timpul unei ieșiri în oraș sau la o petrecere cu prietenii apropiați. Vești bune de la specialiști: persoana după care vi s-au aprins aprins călcâiele dă semne că abia așteaptă să îi faceți o invitație oficială.

Rac

Nativii Rac se întâlnesc astăzi cu un prieten sau o prietenă ori vorbesc la telefon și își dau seama că se confruntă cu unele probleme, dar ei nu au curajul să le împărtășească. Astfel, ar fi bine să le întindeți o mână de ajutor. Tot azi astrologii vă sfătuiesc mai mult ca niciodată să nu lăsați răutățile celor din jur să vă influențeze; gândiți-vă la importanța pe care o au părerile lor asupra activităților tale.

Leu

Nu mai e un secret pentru nimeni că dragostea trece prin stomac, astfel că cei născuți în zodia Leu sunt nevoiți să iasă astăzi la cumpărături: primele pe 2019 și primele după mesele bogate pregătite pentru sărbătorile de iarnă care au trecut. În a doua parte a zilei sunteți prins cu un proiect la muncă sau o situație apărută în viața personală.

Fecioară

Fecioarele sunt în formă bună. Luni au de alergat sau de întâlnit persoane cu care neapărat trebuie să mai schimbe o vorbă, dar sunt într-o formă foarte bună. Apoi, noaptea de Revelion e foarte veselă. S-ar putea să-și facă cunoștințe ce s-ar putea dovedi utile mai târziu.

Balanță

Astăzi nativii Balanță sunt deciși să repare tot ce e stricat în casă; consideră că au lenevit prea mult la acest capitol. Astrologii atrag atenția și le transmit că nu toate pot fi făcute într-o singură zi, mai ales că le-au lăsat să se adune… Spre seară e foarte probabil ca o persoană din anturajul lor să interpreteze eronat anumite discuții, ceea ce i-ar putea face să își iasă din pepeni pe cei născuți în zodia Balanță.

Scorpion

Conform previziunilor din horoscopul zilnic pentru 3 ianuarie, Scorpionii vor avea o zi liniștită atât la birou, cât și acasă. Sfat: să nu se avânte în luarea deciziilor spontane.

Săgetător

Azi, cei născuți în zodia Săgetător trebuie să fie atenți la relația pe care o au cu partenerul lor de viață. În plus, veți avea discuții cu persoane apropiate și ar fi bine să evitați să criticați sau să faceți apropouri anapoda, pentru că veți avea de suferit.

Capricorn

Va fi o zi agitată pentru Capricorni, pentru că grijile și problemele ivite în timpul zilei nu vă dau pace. Spre seară vor avea timp și pentru ei și se vor relaxa fie citind o carte, ieșind cu o prietenă, un prieten sau vizionând serialul preferat.

Vărsător

Astrologii vin cu o veste bună pentru Vărsători: acei nativi care nu sunt implicați într-o relație ar trebui să socializeze, pentru că astăzi sunt șanse foarte mari ca pe strada dragostei să iasă soarele. Cei care și-au întâlnit sufletul pereche vor avea parte de cel puțin o surpriză azi, 3 ianuarie.

Pești

Cei născuți în zodia Pești și-au pus în gând să plece în acest weekend din oraș, așa că se uită de cazare la munte, unde vor să schieze și să respire aer curat. În a doua parte a zilei vor primi o veste de la o rudă sau un prieten.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×