Horoscop zilnic, duminică, 26 august 2018. Toate zodiile sunt impulsive astăzi!

Raluca Ogaru    Nicoleta C   
în Stiri de ultima ora
25/08/2018, 19:36
Horoscop zilnic, duminică, 26 august 2018. Toate zodiile sunt impulsive astăzi!
Horoscop Rac, Horoscop Gemeni, Eastrolog, Compatibilitate Zodii, Horoscop Maine, Horoscop Lunar, Horoscop Saptamanal, Zodii Compatibile, Zodiac, Horoscop Azi, Cifra Destinului, Numerologie, Horoscop Chinezesc

Potrivit horoscop zilnic 26 august 2018, zodiile nu stau prea bine la capitolul bani, Taurii stau în tensiune, iar Racii sunt impulsivi. Nu este o zi tocmai plăcută pentru niciuna dintre zodii. În aer plutește o tensiune pe care niciuna dintre zodii nu știe momentan să o tempereze. Astrologii nu recomandă să luați decizii legate de viitor, muncă, ani ori bunuri în această duminică.

Horoscopul zilnic, duminică, 26 august 2018

Zodia Berbec

Nativii semnului zodial Barbec sunt tentați să se implice în multe activități. Au luat hotărârea de a se băga în prea multe activități, iar pâcă și ei își dau seama că este prea mult și nu pot face față. Este recomandat să lăsați căteva activități și pe mai încolo, să va axați pe cele mai importante și să va bucurați de reușita unora. De asemenea, este recomandată și luarea în calcul a unei noi calități, pe care ați uitat-o în cutia Pandorei: punctualitatea.

Zodia Taur

O duminică tensionată se află la orizont pentru Tauri. Sunteți acizi, repeziți, lucrurile nu vă merg bine și că și înfuriați pentru asta. Se pare că o anumită colaborare cu un prieten vă dă de cap. Aveți planuri diferite și nu puteți ajunge la un consens. O investiție importantă posibil să vă dea de gândit. Încercați să luați o decizie cu un om apropiat ori chiar cu partenerul de viață.

Zodia Gemeni

Gemenii, după agitația din perioada precedentă, se simt un pic obosiți, oricum, nu în cea mai bună formă a lor. Vă pierdeți timpul cu niște activități care nu vă entuziasmează, nu vă fac mai fericit și așa vă pierdeți toata energia. Este recomandat să fiți mai selectivi, pentru a vă bucura de fiecare lucru din viața dumneavoastră. Contextul astral prevede câteva zile de ușoară tristețe, dar nu vă faceți griji, pentru că această perioadă va dispărea repede.

Zodia Rac

Nativii zodiei Rac sunt impulsivi astăzi!Li se recomandă să fie mai răbdători, pentru a evita repercusiunile impulsivității lor. Este posibil să sufere câteva incidente neplăcute, tot din cauza faptului că nu sunt răbdători, intoleranți. A doua parte a zilei prevestește incasarea unei sume de bani, care vine drept urmare a muncii dumneavoastră și a devotamentului la serviciu.

Zodia Leu

Leii au astăzi o ușoară indispoziție. Nu vă convin unele lucruri din jur, ați vrea să faceți niște schimbări, dar nici nu vă dați silința în acest caz. Nu sunteți în cea mai bună formă azi, de aceea vă și fofilați la locul de muncă sau orice presupune un efort, mai ales intelectual. Melodia dumneavoastră favorită pentru ziua de duminică poate fi clar ”Azi nu!” Dar, spre deosebire de efortul intelectual pe care nu vreți să-l depuneți azi, puteți clar să vă ocupați de ”ale casei”. Ați neglijat o perioadă activitățile gospodărești, iar acum este timpul numai potrivit pentru asta.

Zodia Fecioară

Da, și nativii zodiei Fercioară sunt indispuși astăzi. Mercur nu este în retrograd nici pentru ei. Pentru a nu da piept discuțiilor care se vor isca din cauza faptului că sunteți recalcitrant, mai bine vă retrageți un pic cu gandurile dumneavoastră. La locul de muncă veți avea probleme dacă vă veți manifesta comportamentul, așa că e recomandat să nu găndiți cu voce tare.

Zodia Balanță

Astrele prevestesc o discuție între dumneavoastră și o discuție cu o persoană mai tânără. Sunteți plini de reproșuri pe care le-ați tot ținut sub control până acum. Se pare că acesta este momentul în care simțiți să refulați. Sfatul este să fiți căt mai amabil cu putință pentru a nu spune ceva ce poate veți regreta mai târziu.

Zodia Scorpion

Banii nu fac casă bună cu scorpionii zilele acestea. Aceștia tot nu ajung, dar ce e cel mai important este că rămâneți surprinzător de optimist. Reușiți să vă înțelegi cât mai bine cu colegii de la locul de muncă. Fiți prudent și nu lăsați să va umbrească ceva rău această zi minunată și călduroasă.

Zodia Săgetător

Săgetătorii sunt și ei nemulțumiți. Ce se petrece în jurul sumneavoastră nu pare să fie ceva încântător. Trebuie să faceți în așa fel încât astăzi să vă înconjurați de oameni care să vă binedispună, astfel încât să treceți de această pasă proastă.

Zodia Capricorn

Capricornii sunt și ei impulsivi. Ziua asta nu le face prea tare cu ochiul, ba chiar abia așteaptă să se facă seară cât mai repede. E recomandat ca doar persoana cu care vă împărțiți viața să stea în jurul dumneavoastră azi. E mai bine așa! Se pare că doar ea știe cum să vă calmeze, să vă înțeleagă în astfel de zile.

Zodia Vărsător

Sunteți printre puținele zodii care nu sunt impulsive astăzi, ba chiar vă puteți lăuda cu un comportament total zen și împăciuitor. La locul de muncă toate merg ca pe roate. Sunteți bucuros și mandru de ce începeți să realizați. Ar trebui poate doar să aveți mai multă răbdare cu cei mai apropiați oameni din viața dumneavoastră. Pare că aveți răbdare cu toți, mai puțin cu ei.

Zodia Pești

Peștii sunt irascili tare! Apar unele evenimente neprevăzute în viața dumneavoastră pe care le luați în seamă. Se pare că încercați pe cât posibil să le rezolvați, dar uitați unele aspecte, cum ar fi: partenerul de viață. Aveți impresia că va fi mereu acolo și ați încetat în a vă mai gândi să îl surprindeți. Puneți mai mult accentul pe asta și totul va merge bine. Este o posibilitate să fiși irascibil tocmai pentru faptul că nu petreceți îndeajuns timp cu jumătatea dumneavoastră, astfel că nu vă mai eliberați de unele neplăceri și așa ajungeți aici, la o stare plină de energie negativă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×