Horoscop zilnic 27 august 2018. Ce mistere și blesteme ascund zodiile

Raluca Ogaru    Nicoleta C   
în Stiri de ultima ora
26/08/2018, 16:01
Horoscop zilnic 27 august 2018. Ce mistere și blesteme ascund zodiile
Horoscop Rac, Horoscop Gemeni, Eastrolog, Compatibilitate Zodii, Horoscop Maine, Horoscop Lunar, Horoscop Saptamanal, Zodii Compatibile, Zodiac, Horoscop Azi, Cifra Destinului, Numerologie, Horoscop Chinezesc

Horoscop zilnic 27 august 2018 aduce în prim-plan misterele fiecărei zodii. Fiecare zodie are câte un mister pe care trebuie să-l controleze toată viața. Semnul zodiacal este în strânsă legătură cu viața fiecărei entități, de aceea astrologii le semnalează, pentru ca fiecare nativ să-și poată controla defectele și să nu repete greșelile, ori pentru a-și ascunde bine misterul.

Horoscop zilnic în funcție de zodie

Zodia Berbec

Berbecii au un dar care se poate numi divin, anume: hotărârea. Nu multe zodii dețin această calitate. Atunci când își doresc ceva, nimeni nu le poate sta în cale. Străduința de a răzbi este undeva la 100 de procente, ceea ce aduce si nefericire. Berbecii vor avea de suferit pentru tot efortul depus pentru ca de cele mai multe ori se simt neapareciați. Acest lucru este blestemul lor. Tot timpul vor fi nefericiți din cauza faptului că se simt neapreciați pentru ceea ce fac, oferă, construiesc.

Zodia Taur

Nativii zodiei Taur sunt știuți ca niste persoane impulsive, foarte active, uneori chiar și radicale. Dar, contrar celor de mai sus, e foarte bine să ai un Taur lângă tine. Sunt niște persoane foarte miloase, care au un suflet bun, ce poate ierta multe. Blestemul lor este legat chiar de sufletul sensibil pe care-l dețin, acela că, de multe ori pot regreta faptul că au făcut un bine pentru cineva.

Zodia Gemeni

Gemenii, fiind doi, nu se știe ce e mai rău: blestemul sau faptul că sunt deja prea mulți oameni într-un semn zodiacal. Ei, cu toate acestea, sunt niște oameni comunicativi, amuzanți și puternici. De asemenea, reușesc să se și împrietenească foarte repede, de aceea sunt înconjurați mereu de oameni oriunde se duc. Blestemul gemenilor este unul foarte dur. Aceștia sunt blestemați la viață singură. Prea multe prietenii, dar nimic echilibrat sau stabil. Astfel că, în cele din urmă, fiind doi, le este predestinat să rămână ei cu ei.

Zodia Rac

Racii sunt cunoscuți drept niște persoane care prind repede informația, dar și dragul de oameni. Lucrurile merg bine până să te împrietenești cu un Rac, fiind un om sensibil și împarțial, de aceea oamenii pot profita atât de repede de el încât se anunță numai suferință pentru aceștia. Blestemul Racilor este naivitatea, din cauza căreia vor pierde mult în viață, dar vor și câștiga oameni de bază, daca vor da de cine trebuie.

Zodia Leu

Leii sunt cunoscuți pentru puterea lor de a face lucruri sau de a rezista în fața unor probleme, de multe ori aduc invidie în jurul lor pentru asta. Iar, aceasta nu este singura curce pentru care trebuie să o ducă nativii zodiei. Blestemul acestora este legat de dragoste. Leii sunt cunoscuți ori pentru multele eșecuri într-ale iubirii ori pentru negăsirea unui partener pe măsura așteptărilor lor. Și, dacă se întămplă să-l găsească, nici șansa asta nu le surăde, căci iubirea va rămâne una platonică.

Zodia Fecioară

Fercioarele sunt una dintre cele mai înțelegătoare și empatice zodii. Fără griji, oricine se poate baza pe ele. Cuvântul și corectitudinea lor sunt mai presus de toate. Nativii zodie se află în aceeași postură ca Leii, dar poate la un nivel mai ridicat. Blestemul fecioarelor nu stă în găsirea unui partener, ci rămânerea în relații care știu că nu-i aduce fericirea. El știu că partenerul de viață nu este pe deplin ceea ce-și doresc, dar continuă să stea lângă el.

Zodia Balanță

Balanța, după imaginea care-i vine alături zodie, este o entitate foarte echilibrată. Organizarea lor este una de milioane. Nativii zodiei parcă s-au născut cu dreptatea în mână, și, contrat marii calități pe care nu mulți o au, aceasta îi va aduce și ghinion. Blestemul zodiei este de a nu putea niciodată să facă față unei discuții în care corectitudinea nu este și ea prezentă. Aceștia își vor supăra până și prietenii pentru faptul că nu le pot ține niciodată partea.

Zodia Scorpion

Pasionalii zodiacului sunt oameni pe care ar trebui să-i ai în preajmă, dar numai dacă le faci bine. În momentele în care lucrurile stau diferit, aceștia se transformă. Lucifer ar putea fi un personaj pe care l-ar admira. Blestemul acestora este răzbunarea, dusă la extrem, poate chiar prelungită în câțiva ani ori chiar o viață.

Zodia Săgetător

Săgetătorii sunt de asemenea niște persoane pentru care organizarea contează foarte tare, dar, totodată și munca. Aceștia ar munci cât e ziua de lungă, însă, dacă ar apărea neplăceri, nu ar avea curajul să schimbe cu ceva sau doar să se mute de acolo. Blestemul zodiei este legat de incapacitatea de a face lucruri care nu sunt testate și retestate de aceștia.

Zodia Capricorn

Capricornii au avut mereu o problemă cu banii. Mereu se găndesc de două ori înainte, la viitorul îndepărtat și de fiecare dată la ziua de mâine. Fac toate eforturile pentru a avea bani pentru zile negre, dar mereu spun că nu au îndeajuns. Blestemul lor este legat de asta. Tot timpul Capricornii vor simți că au o problemă cu banii.

Zodia Vărsător

Cunoscuți drep niște persoane sociabile, carismatice, pline de umor și mai ales corectitudine, mereu vor fi înconjurați de cine le e lor mai bine. Cu toate că au în jur oameni puțini, dar buni, niciodată nu îi vor impresiona prin cuvinte. Blestemul lor este legat de transmiterea sentimentelor sau a oricărui lucru trăit de ei prin cuvinte.

Zodia Pești

Nativii zodiei Pești sunt cunoscuți drept niște persoane visătoare, uneori chiar având niște vise foarte greu de atins. Cu toate că este zodie de apă, echilibrul acesteia nu pare să se fi transmis și la ei. Uită detalii precum ar fi faptul că e imposibil să atingă niște lucruri, pentru că, totodată, prea multă visare îi împinge și la a nu se ocupa de ceea ce-și doresc. Blestemul zodiei este de a trăi mereu într-o realitate a lui, iar din această cauza nu mulți oameni îi vor mai rămâne aproape pe parcursul timpului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×