Declaraţiile iubitei lui Ilie Năstase:„Ne-am cunoscut la mare, iar…”

Ana Ioana   
în Stiri mondene
21/08/2018, 13:29
Declaraţiile iubitei lui Ilie Năstase:„Ne-am cunoscut la mare, iar…” GALERIE FOTO
Declaratiile iubitei jucatorului de tenis. Ioana este noua cucerire a fostului sot al brigittei sfat

Declaraţiile iubtei lui Ilie Năstase:„Ne-am cunoscut la mare, iar…” Ioana este femeia despre care se bănuieşte că i-ar ţine locul lui Brigitte Sfăt. Aceasta a făcut primele declaraţii despre idila cu legendarul jucător de tenis. Deşi Ilie Năstase şi Brigitte se află în divorţ, fiecare dintre ei încearcă să-şi vadă de viaţă mai departe. Pentru jucătorul de tenis a fost o nimica toată să lege o nouă idilă.

O nouă relaţie i-a surâs lui Ilie Năstase. Se pare că s-ar fi refăcut destul de repede după despărţirea de Brigitte, aşa că noua sa parteneră a ieşit să confirme asta. Fosta soţie a jucătorului de tenis a spus că ştia de noua cucerire a lui, o femeie pe nume Ioana.

Citeşte şi: Creatoarea de modă Ingrid Vlasov radiază de fericire alături de fiica sa, Noelle

Citeşte şi: Horoscop 21 august 2018. O zodie va fi tentată cu o propunere bombă!

Declaraţiile iubtei lui Ilie Năstase:„Ne-am cunoscut la mare, iar…”

Ioana este noua iubită a lui Ilie Năstase. Aceasta are 42 de ani şi este o brunetă atrăgătoare. Aceasta nu sa sfiit să facă primele declaraţii despre noua idilă pe care o are cu legendarul jucător.
Cu toate că ştie că noul ei iubit este încă în divorţ cu fosta soţie, nu o împiedică să oficializeze public relaţia.
‘Da, suntem împreună! Mă simt foarte ok. Încă nu o pot numi relație, pentru că eu și domnul Ilie suntem la început, de vreo trei săptămâni ne știm. Ne-am cunoscut la mare, iar dânsul a făcut primul pas…

Aș putea să mai clarific un lucru, și anume acela că nu m-am mutat la el acasă. Nu se pune problema de așa ceva deocamdată, poate după ce va fi un om liber, însă până atunci nu! Ne bucurăm de vacanță deocamdată”, a afirmat Ioana, noua iubită a lui Ilie Năstase.
Cei doi îndrăgosiţi se află în vacanţă în Sardinia.

Motivul divorţului

La scurt timp după depunerea actelor de divorţ la Judecătoria Sectorului 1, a ieşit la iveală motivul despărţirii celor doi. Se pare că relaţia dintre Brigitte Sfăt şi Ilie Năstase s-a răcit cu mult înainte ca aceştia să oficializeze divorţul. Cei doi nu mai locuiau împreună şi nici măcar nu se mai vedeau atât de des chiar dacă locuiau în acelaaşi oraş. Fosta soţie s-ar fi săturat de certuri şi contraziceri. Acestea erau dese şi erau de fiecare dată când se întâlneau , aşa că a decis să pună punct mariajului. Brigitte a declarat că vrea să-şi păstreze numele de Năstase pe care l-a dobândit în urma căsătoriei cu jucătorul de tenis. Cei doi s-au căsătorit în anul 2013 şi au decis să meargă pe drumuri separate anul acesta.

Cum se va împărţi averea

„Deoarece presa a aflat despre acțiunea mea de divorț depusă ieri, doresc să lămuresc anumite supoziții ale acesteia, prin faptul că un război pentru avere nu va exista, deoarece căsătoria noastră s-a făcut prin convenția matrimonială de bunuri proprii, semnând împreună și de comun acord , în timpul perioadei căsătoriei o Convenție Matrimonială .

Totodată doresc să specific că am ales să mă îndrept înspre tribunal și nu am mers la un birou notarial deoarece Ilie a refuzat în dată de 14 noiembrie 2017 să semneze divorțul nostru în față notarului, (acțiune pe care o înaintasem împreună în dată de 12 octombrie 2017)”, a scris bruneta pe pagina sa personală de facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×