Ilie Năstase are o nouă iubită! Brigitte este de domeniul trecutului!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
15/08/2018, 12:15
Ilie Năstase are o nouă iubită! Brigitte este de domeniul trecutului! GALERIE FOTO

Ilie Năstase are o nouă iubită! Celebrul tenismen a fost fotografiat la terasa unui restaurant din București, alături de noua sa cucerire. Așadar, Ilie Năstase pare că a dat-o uitării pe Brigitte Sfăt, cu care se află în plin proces de divorț. Actele încă nu au fost semnate, dar fiecare și-a refăcut deja viața.

Brigitte se află în vacanță în Turcia cu noul ei iubit, iar Ilie Năstase nu se lasă mai prejos! Legenda tenisului de câmp a fost surprins pe terasa unui restaurant de fiţe, alături de o brunetă superbă. Ilie Năstase şi noua sa cucerire au petrecut trei ore împreună, timp în care au servit prânzul, au stat la poveşti şi au dat frâu liber sentimentelor.

Citește și Brigitte Sfăt a recunoscut că este nepotrivită pentru Ilie Năstase! ”Tu esti o stea nepieritoare”

Citește și Brigitte Năstase, în costum de baie la 41 de ani! A făcut ravagii la plajă

Ilie Nastase și-a dus noua iubită acasă

Cei doi nu s-au ferit de ochii lumii și au dat frâu pasiunii, sărutându-se cu foc. Pentru ca tacâmul să fie complet, după ce au plecat de la restaurant, cei doi îndrăgostiţi s-au îndreptat spre vila fostului tenismen. Bruneta a condus maşina lui lie Năstase, pentru ca marele tenismen să nu mai aibă probleme cu legea. Odată ajunşi la destinaţie, ”Nasty” i-a șocat chiar și pe paparazzy spynews! Acesta a scos din portbagajul autoturismului un troler de dimensiuni mari şi l-a dus în reşedinţa sa. Așadar, Ilie Năstase și-a adus noua cucerire acasă, cu tot cu bagaje.

Nasty a dovedit încă o dată că porecla i se potrivește de minune. Acesta a intrat în casa în care s-a mutat recent Brigitte Sfăt și i-a luat înapoi tot ce i-a cumpărat în timpul căsniciei, chiar și gențile și parfumurile scumpe! Brigitte Sfăt a reacționat oficial, după ce l-a acuzat pe Ilie Năstase de furt. Se pare că acesta a intrat pe fereastra vilei din Pipera, după ce a găsit ușa închisă. Ca martor în această ecuație este menajera filipineză, care susține cele descrise mai sus. De asemenea, filipineza spune că a încercat să remedieze lucrurile, dar nu au fost sorți de izbândă. ”I-am spus: domnule, vă rog, nu mergeţi în dormitor că nu este nimeni înăuntru. Sunt doar eu în casă. A luat și două tablouri de aici de pe perete”, spune menajera. Fostul tenismen susține că a luat doar ce i-a dăruit soției sale în timpul relației și a plecat.

Scandalul a pornit când fostul tenismen a fost acuzat de soția lui că a intrat în locuința sa, ca un infractor.
Aflată în concediu în afara țării, Brigitte a sunat la 112, petru a reclama spargerea.“Menajera era foarte speriată. Am înțeles că s-a intrat prin geam”, declară aceasta îngrijorată. De altfel, Ilie Năstase recunoaște că a mers acasă la Brigitte, în lipsa ei, dar că nu a luat altceva decât ce era al lui. Tototdată, acesta neagă că a intrat pe fereastră. ”Casa e și a mea, cum, să îmi sparg casa mie?!, că nu înțeleg. Ce fereastră…. eu am luat doar ce e al meu…pantofii mei”, spune fostul tenisman.

În prezent, agenții de poliție care au fost la fața locului și au luat amprente, au deschis un dosar penal în rem pentru furt. Ilie Năstase urmează să fie audiat, însă rezolvarea cazului are deja o pistă destul de clară. Se pare că imobilul lui Brigitte este dobândit în timpul căsniciei, iar cum bunurile soților sunt comune, polițiștii pot să nu confirme intrarea prin efracție și furtul unor bunuri valoroase.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×