Brigitte Sfăt a recunoscut că este nepotrivită pentru Ilie Năstase! ”Tu esti o stea nepieritoare”

Claudiu Ilie   
în Poze haioase
10/08/2018, 14:35
Brigitte Sfăt a recunoscut că este nepotrivită pentru Ilie Năstase! ”Tu esti o stea nepieritoare” GALERIE FOTO
Brigitte Sfat nepotrivita pentru Ilie Nastase

Brigitte Năstase, declarație surprinzătoare pe Facebook! Focoasa brunetă îi cere scuze soțului ei pentru tot scandalul provocat în ultimul an și chiar spune că a realizat că nu a fost femeia potrivită pentru Ilie Năstase, pe care îl numește ”Rege”.

Mondena lasă să se înțeleagă că prietenii fostului mare tenismen nu au fost niciodată de acord cu relația lor și chiar spune că regretă că nu s-a ridicat la înălțimea așteptărilor amicilor marelui fost campion!

Citește și Reacția lui Brigitte Sfăt, după ce l-a acuzat pe Ilie Năstase de furt 

Citește și Brigitte Sfăt și Ilie Năstase se despart! Bruneta are deja pe altcineva! 

Brigitte Sfăt a realizat singură că a fost nepotrivită pentru Ilie Năstase

”Dragul meu Ilie,
Vreau sa imi cer scuze pentru tot scandalul mediatic in care te am târât in ultimul an.
Îmi pare foarte rău ca nu am reusit sa ma ridic niciodata la asteptarile prietenilor tăi, si ca oricât m am chinuit in aștia opt ani sa demonstrez ca te merit, nu am facut altceva decat sa iti distrug imaginea….
In ultimul timp am realizat din ce in ce mai mult ca sunt clase sociale in care apartinem sau pur si simplu NU….
Tu esti o stea nepieritoare, timpul a facut sa mi dau seama ca nu sunt demna de a sta langa tine….
Sper din suflet ca Dumnezeu sa puna langa tine o femeie cu adevarat demna de acest loc.
Voi fi mereu mandra ca m ai primit in viata ta.
Sa stii ca din dreapta ta, viata a parut un adevarat miraj.
Tu esti si vei ramane Regele”.

În ultimul an, Brigitte Sfăt și Ilie Năstase au fost implicați în mai multe scandaluri, de multe ori chiar în văzul lumii, pe stradă. Au fost fotograțiați în timp ce se agresau reciproc. Motivul a fost gelozia brunetei, dar motivată. Brigitte l-a surprins de mai multe ori pe soțul ei alături de mai multe domnișoare.

Nici ea nu a rămas cu mâna în sân, ci a trecut la răzbunare. Recent, în presă au apărut zvonuri, apoi certitudini, că bruneta l-a înșelat și ea pe Ilie Năstase. Ferm convinsă, probabil, că mariajul ei este compromis, bruneta ar fi încercat să-și găsească liniștea în brațele lui Cătălin Cazacu. Din primele informații, se pare că relația ”interzisă” dintre cei doi a durat aproximativ șapte luni. Timp în care ex-concurentul de la Exatlon ar fi „tradus-o” pe Ana Roman, iar Brigitte Sfăt și-ar fi „încornorat” celebrul soț. Mai mult decât atât, în momentul în care motociclistul a plecat în Republica Dominicană, soția fostului mare tenismen i-a trimis mai multe mesaje de încurajare. Ilie Năstase se pare că ar fi aflat tot și a trecut la contraatac.

Ar fi trimis mai multe “săgeți” către Cătălin Cazacu prin intermediul prietenilor acestuia, inclusiv prin Liviu Vârciu. Astfel, legenda tenisului l-ar fi somat brutal pe motociclist să nu se mai apropie de soția lui. Brigitte i-ar fi făcut și cadouri scumpe lui Cătălin Cazacu, în special haine de firmă de la magazinul pe care îl deține. Anul trecut, soția lui Ilie Năstase ar fi fost și la Viena cu fostul concurent de la Exatlon, căruia i-a trimis și poze cu ea nudă, care au ajuns însă în presă. Rămâne de văzut cât este de sinceră declarația Briggitei Sfăt, în care spune că nu s-a ridicat la înălțimea lui Ilie Năstase.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×