Brigitte Năstase, în costum de baie la 41 de ani! A făcut ravagii la plajă

Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
01/08/2018, 19:27
Brigitte Năstase, în costum de baie la 41 de ani! A făcut ravagii la plajă GALERIE FOTO

La 41 de ani, Brigitte Năstase a făcut ravagii în costum de baie. Soția lui Ilie Năsatse a lăsat deoparte orice inhibiții și a apărut la plajă într-un costum de baie minuscul, care i-a scos în evidență trupul foarte frumos lucrat.

Brigitte Năstase a făcut furori într-un costum din două piese, verde, cu motive florale. Bruneta s-a lăsat mângâiată de razele soarelui în toată splendoarea ei, iar imaginile au făcut deliciul publicului. Partea interesantă este că și în acest weekend, la mare, mai exact la Mamaia, Brigitte a apărut în costum de baie alături de soțul ei. După atâtea scandaluri, Brigitte și Ilie sunt din nou împreună.

Brigitte Năstase, în costum de baie la 41 de ani

În pofida gurilor rele, Brigitte Năstase s-a etalat în toată splendoarea, la 41 de ani. Bruneta arată mai bine ca oricând și nu a ezitat să le arate asta tuturor.  Nu degeaba toți ochii au fost ațintiți asupra ei, când și-a făcut apariția. Operația de 4.000 de euro pe care Brigitte și-a făcut-o pentru a-și mări posteriorul își arată roadele acum mai mult ca niciodată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×