Lovitură în lumea mondenă! Divorţează de Ilie Năstase

Ionuţ Cataramă   
în Monden
12/08/2016, 00:01
Lovitură în lumea mondenă! Divorţează de Ilie Năstase

La doar câteva săptămâni după ce a dezvăluit că este suspectă de cancer, Brigitte Sfăt a anunţat că divorţează de Ilie Năstase, alegerea fiind a fostului tenismen.

„După cum deja v-aţi dat seama, drumul meu şi al soţului meu se cam desparte pentru că eu am propriile mele probleme, de sănătate, şi nu îmi pot permite să mă mai las pe locul doi…. Alegerea a făcut o ca de obicei, el.”, a scris bruneta pe contul ei de Facebook.

Brigitte Năstase a anunţat că este suspectă la începutul lunii iunie şi a anunţat aceste probleme prin intermediul reţelei de socializare:

„În urma unor investigaţii, cu câteva zile în urmă, am aflat că în interiorul corpului meu se dezvoltă două tumori şi este necesară o intervenţie de extirpare. Nu ştiu de ce Dumnezeu a îngăduit acest lucru, dar, înainte de a merge mai departe, vreau să cer iertare tuturor celor ce le-am greşit prin vorbă sau prin faptă şi vreau să-i cer lui Dumnezeu răgaz, pentru a îndrepta lucrurile. Vreau să-i cer scuze în primul rând mamei mele, pe care am necăjit-o de multe ori, fostului meu soţ, Ovidiu, că nu i-am dat şansa mai des să fie alături de fetiţa noastră, fostei soţii a soţului meu, că am acuzat-o de multe ori poate pe nedrept, fiului meu că nu am reuşit să-i ofer toată dragostea de care are nevoie şi tot odată să-i mulţumesc lui Ilie că mă susţine necondiţionat în această încercare”, scria atunci Brigitte pe contul său de socializare.

Chiar dacă anunţul a fost făcut chiar de ea, brunetei pare să nu-i convină decizia luată de soţul ei, care în ultima perioadă a fost surprinsă în compania unor tinere. Iar dovadă în acest sens este chiar un comentariu lăsat de ea pe reţeaua de socializare: ”Mi-e silă de curvele de Bucureşti care stau la pescuit falşi milionari de carton şi de prieteni binevoitori care încearcă să „ţină spatele”!”, a scris ea.

sursa: spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×