Horoscop zilnic 23 august 2018: Scorpionii au o zi norocoasă, din toate punctele de vedere

Nicoleta C   
în Stiri de ultima ora
22/08/2018, 15:15
Horoscop zilnic 23 august 2018: Scorpionii au o zi norocoasă, din toate punctele de vedere
Horoscop Rac, Horoscop Gemeni, Eastrolog, Compatibilitate Zodii, Horoscop Maine, Horoscop Lunar, Horoscop Saptamanal, Zodii Compatibile, Zodiac, Horoscop Azi, Cifra Destinului, Numerologie, Horoscop Chinezesc

Horoscop zilnic 23 august 2018: toate zodiile își doresc schimbare, dar în ceea ce privește ziua de astăzi, numai scorpionilor le iese. Gemenii sunt perseverenși, ceea ce înseamnă că imediat lucrurile se pun pe roate. Taurii primesc un ajutor, iar Gemenii vor mai mult.

Horoscop zilnic, joi, 23 august 2018: zodia Berbec

Berbecii sunt încăpățâți astăzi, vor cu ardoare să-și schimbe stilul de viață. Simtiți nevoia de echilibru și nu o să încetați până când nu faceți ceva pentru a avea parte de echilibrul mult dorit. Paradoxal este că tot în această perioadă, berbecii au parte de o provocare, în cadrul familial, pe care o să o depășească cu brio. În ultimul timp sunteți pe gânduri legat de partenerul de viață. Comunicarea este cheia! Este bine să discuți cu cei din jur pentru a te face înteles, pentru a ști motivele acțiunii celuilalt.

Horoscop zilnic, joi, 23 augsut 2018: zodia Taur

Taurii astăzi sunt cât se poate de înforitori, deoarece ziua de azi se află sub semnul senzualității. Boemi, taurii se vor bucura de soare, de o plimbare, în orice caz, de toate roadele pământului. În a doua jumătate a zilei, vor avea planuri concrete. Pentru ei, seara este de-a dreptul specială. Foarte multe alte planuri sunt în așteptare, iar, cu toate că situația financiară nu ar permite o lăfăire, vei face tot posibilul să le atingi.

Horoscop zilnic, joi, 23 august 2018: zodia Gemeni

Gemenii vor schimbare! Fiind doi în același semn zodiacal, hotărârea nu este punctul lor forte, de aceea după o schimbare, mai vor o schimbare. Datorită acestui lucru, aceștia încep să facă diferite activități pentru a-și da seama ce li se potrivește. Următoarea perioadă aveți în plan obicetive care implică binele, bunătatea și alți oameni, adică sunt stabilite niște acțiuni caritabile, în orice fel ar fi ele.

Horoscop zilnic, joi, 23 august 2018: zodia Rac

Racii vor fi ceea ce nu le e familiar deloc. Vor dezolva în zilele următoare sentimentele de invidie, dispreț, poate chiar și ură pentru câteva persoane din jur care le supără. Dispoziția voastră nu este tocmai bună, de aceea este recomandată o pauză pentru a deveni tolerant din nou. Trebuie puțină relaxare!

Horoscop zilnic, joi,  23 august 2018: zodia Leu

Sunteți o zodie plină de calm și umor. Aveți talentul de a-i relaxa și a-i binedispune pe toți. Cu toate acestea, nu uita de tine! Îți trebuie timp, ca să te detașezi și tu un pic, dar evident, alături de oamenii dragi sufletului tău. Partenerul tău de viață îți este alături mereu, dar nici prietenii nu sunt departe. Este posibil să mergi la o plimbare, să mănânci acasă, iar dacă nu, sigur partenerul tău îți va pregăti ceva ce să te uimească.

Horoscop zilnic, joi, 23 august 2018: zodia Fecioară

După ce în ultimele zile ai tras la locul de muncă, va veni soarele șți pe strada ta. Din punct de vedere profesional, în sfârșit vei simți că totul merge bine, conform eforturilor tale. Atmosfera de familie este una plină de bunătate din partea tuturor membrilor. Dacă până acum nu te simțeai apreciat de ai la adevărata valoare, acum o sa rămâi surprins de căt de lin merg toate lucrurile.

Horoscop zilnic,joi, 23 august 2018: zodia Balanță

Relațiile din jur scârțâie, dar e mai bine pentru tine așa. Triațiile în grupul tău de prieteni sunt de bun augur. Te vei simți mai bine cu mai puțini, dar mai buni. Aveți câteva lucruri planificate, dar vă simțiți un pic ostenit, așa că este bine să ceri ajutorul celor din jur. Pe cont propriu, va fi mai dificil să ajungi unde vrei, va dura mai mult.

Horoscopul zilnic, joi, 23 august 2018: zodia Scorpion

Realizări peste realizări în ceea ce privește scorpionii. Ați început să vă folosiți aspectele masculine ale caracterului dumneavoastră, de aceea deveniți căt mai pornit, individualist și puternic. Omul din viața ta trebuie să îți înțeleagă principiile, adică daca vrei să îl urmezi trebuie să știi încotro. Întâmpini unele dificultăți din punctul ăsta de vedere, dar în rest, soarele a răsărit pe strada ta.

Horoscop zilnic, joi, 23 august 2018: zodia Săgetător

Astăzi, în prim-plan vei fi tu! Poate vei începe un sport sau vei face puțină mișcare pentru a fi mulțumit pe deplin de aspectul corpului tău, dar și de sănătate. Ești pus în ipostaza de a renunța la un plan pe care l-ai făcut de mult. Ai îndoieli, dar datorită pornirii tale și a cuvântului tău, nu vei lăsa nimic neterminat.

Horoscop zilnic, joi,  23 august 2018: zodia Capricorn

Vrei să trăiești din plin viața. Ai o poftă incredibilă de a face lucruri și simți că nimic nu-ți stă în cale. De aceea, de când cu această pornire, te uiți căt mai des la situația financiară. În plan sunt niște cheltuieli pentru un membru al familie ori poate pentru un copil. De asemenea, este în plan și un posibil împrumut pentru a rezolva tot ce ai de făcut.

Horoscop zilnic, joi, 23 augsut 2018: zodia Vărsător

Vă supără un aspect actual din viața dumneavoastră, dar cu răbdare, vei realiza că e nevoie de timp pentru a se termina asta. SItuația se va calma și tu vei fi din nou vesel ca înainte. Peste scurt timp, sunteți expus la o plecare în sau din strainătate, de neamânat.

Horoscop zilnic, joi,  23 august 2018: zodia Pești

Sunteși într-o situație tensionată. Ceva nu merge bine, iar dumneavoastră va trebui să va îngrijiți de asta. În a doua parte a zilei este puțin probabil să se încheie. Oamenii din jur te vor mai mult în preajma lor ori în activități alături de ei. Vrei o schimbare financiară, dar nu faci eforturi mai pentru a se împlini asta. Îți trebuie un plan de viitor, poate o mutare. De asemnea, trebuie să reflectezi mai mult asupra lucrurilor pe care le faci.

Citește și:Oana Roman, la spital! ”Am început ziua cu emoții”

Citește și: Gimnasta Elena Shushunova a murit! Anunțul trist al Federației de Gimnastică!

Citește și: Elena Băsescu în costum de baie, după 3 nașteri! Cum arată fiica fostului președinte

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×