Oana Roman, la spital! ”Am început ziua cu emoții”

Nicoleta C   
în Stiri de ultima ora
22/08/2018, 12:44
Oana Roman, la spital! ”Am început ziua cu emoții” GALERIE FOTO
Oana Roman, alături de mama ei, Mioara Roman.

Oana Roman a ajuns la spital împreună cu mama ei. Fosta prezentatoarea de televiziune a mers, după lungi discuții, cu aceasta la spital. ”Am început ziua cu emoții”, a scris Oana pe contul ei de socializare, legat de ziua de marți, când a convins-o pe mama ei să viziteze un medic. Fiica lui Petre Roman povestește că a putut în sfârșit să vorbească cu mama ei și să o aducă la o clinică, pentru un control medical, după ce  s-a opus timp de trei ani. ”am reușit să o conving pe mama după 3 ani să vin cu ea să-și facă niște analize și control la inimă. Tot ezita și am reușit să o aduc măcar într-un loc decent și civilizat! Doamne ajută!”.

 Oana Roman a ajuns la spital, împreună cu mama ei. Fosta prezentatoarea de televiziune a mers, după lungi discuții, cu mama ei la spital.
Aceasta povestește că a putut în sfârșit să vorbească cu mama ei și să o aducă la o clinică, pentru un control medical.

Oana Roman, la spital! După incidentul cu casa mamei sale, acum aceasta se îngrijește și mai tare de ea

Acum ceva timp, Oara Roman trecea prin momente neplăcute. Mama sa, Mioara, era somată să evacueze apartamentul său în 8 zile. În preajma Crăciunului, Oana se întreba cu ce a greșit ca să ducă o asemenea povară, ținând foarte mult la mama ei. ” Cel mai frumos cadou de acest Crăciun este o hârtie prin care mama este somată să evacueze apartamentul în care stă, în 8 zile de la primirea prezenței, primirea prezenței fiind 18 decembrie”, a scris fosta prezentatoare. De asemenea, era atât se furioasă încât ar fi recurs și la jandarmi, dacă era nevoie. ” Mulţumesc mult tuturor celor care s-au gândit să ne facă un aşa cadou de Crăciun şi tuturor celor la care am apelat la ajutor în acest an! Ajutor, nu cerşit! Mulţumesc că m-au ascultat şi apoi nu mi-au mai răspuns la telefon şi care au un Crăciun liniştit şi fără griji.

Oana Roman, Crăciun de coșmar

Mă întreb cu ce am greşit eu oare că să duc această povară! Probabil ne vom confrunta cu jandarmii pentru că este evident că nu e omeneşte posibil să rezolvăm această mutare într-o zi! S-au gândit să arunce în stradă o femeie de 77 de ani acum de Crăciun. Nici măcar nu m-au sunat să stabilim omeneşte un răgaz rezonabil şi creştinesc! Sper, însă, să ni-l acorde acest răgaz! Ca să fim oameni măcar până la capăt!”, a declarat Oana Roman.

 Aceasta povestește că a putut în sfârșit să vorbească cu mama ei și să o aducă la o clinică, pentru un control medical
Oana Roman, alături de părinții ei.

Acel Crăciun a fost clar pentru Oana o amintire neplăcută, deoarece erau problemne și cu mama ei, dar și cu tatăl ei, Petre Roman, care nu sunase de Sfintele sărbători. ”Un Crăciun în care tata a uitat să ne sune şi să ne ureze, iar mama nu a venit pentru că era prea supărată cu ale ei. Prima oară în 41 de ani când nu am nici un părinte aproape. Nicio rudă de sânge lângă mine! A venit cu adevărat vremea să merg mai departe cu ai mei! Ea şi el! Isa mea şi iubirea mea!”, a încheiat fosta prezentatoare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×