Laura Cosoi este criticată dur de Oana Roman!

Ana Ioana   
în Stiri mondene
07/08/2018, 12:41
Laura Cosoi este criticată dur de Oana Roman!

Laura Cosoi este criticată dur de Oana Roman. Totul a pornit de la o reţetă de salată, recomandată de proaspăta mămică pe blogul său personal. Această reţetă se pare că scade riscul de malformaţii congenitale şi travaliu prematur. Vedeta de televiziune a devenit mămică pe 11 iunie.
Oana Roman a fost indignată de reţeta Laurei Cosoi, aşa că a întrebat un specialist dacă cele spuse de actriţă sunt adevărate şi dacă există aşa ceva.

Laura Cosoi este criticată dur de Oana Roman! Care a fost reţeta minune

Imediat ce Oana Roman a pus în faţă opţiunea de a fi o minciună tot ce a scris actriţa despre reţeta minune, un specialist s-a sesizat şi a răspuns tuturor întrebărilor mămicilor care aveau nevoie de aşa ceva şi luau în calcul această posibilitate.
„Nu există aşa ceva. Sunt prostii de păcălit audienţele şi îmi pare rău că personajele care nu au niciun habar promovează asemenea bazaconii”, a spus specialistul Vasi Rădulescu.

Actriţa are de câţiva ani un blog în care vorbeşte despre alimentaţie sănătoasă. Aceasta a scris în urmă cu 4 ani o carte de reţete care se numeşte” Rămâi la masă”. Proapăta mămică este adepta unui stil de viaţă sănătos, de aceea a ales să împărtăşească şi cu fanii săi reţete pe care însăşi le încearcă, mai apoi le scrie pe blogul personal.

„Am fost întotdeauna conștientă de beneficiile unei alimentații sănătoase și al unui mod de viață din care să nu lipsească mișcarea. Însă, odată cu perioada sarcinii, am resimțit mai intens această responsabilitate. Alegerile alimentare influențează nu numai sănătatea mea, ci și cea a fetiței mele. De aceea, am căutat să fiu cât mai bine informată, pentru a-i oferi bebelușului meu acele alimente care să-i asigure o sănătate „de fier’!

Cartofii dulci la cuptor cu fasole neagră sunt un preparat simplu de realizat. Am adăugat în această rețetă și frunze de baby spanac, un superaliment, ideal pentru femeile însărcinate. Conține mari cantități de acid folic, care scade riscul de malformații congenitale și travaliu prematur”, a scris actriţa despre salata minune pentru mămici.

Relaţia actriţei cu Cosmin Curticăpean

Pentru că în 2012 ieşise dintr-o relaţie de cinci ani cu Smiley, actriţa s-a lăsat cu greu cucerită de bărbatul care i-a devenit soţ. La scurt timp după ce a anunţat oficial că ea şi Smiley nu mai formează un cuplu, Laura Cosoi a fost văzută într-un club din Centru Vechi în compania unui bărbat. Cei doi au venit atunci în local după miezul nopţii, au fost destul de apropiaţi şi au lăsat de înţeles că se simt excelent unul în compania celuilalt. S-au distrat de minune alături de prietenii lor comuni, însă din gesturi nu păreau să fie mai mult decât amici.

Între timp, lucrurile au evoluat, iar bărbatul a devenit iubitul vedetei TV, în primăvara anului 2013. Până să ajungă la braţul blondei, Cosmin Curticăpean a dus muncă grea cu vedeta tv. Aproape patru luni i-au trebuit afaceristului pentru a o cuceri. Înainte de a se iubi cu Smiley, Laura Cosoi a avut o relaţie cu Matei, fiul miliardarului ieşean Dan Stratan.

Cine este soţul actriţei

Originar din Târgu-Mureş, Cosmin Curticăpean şi-a extins afacerile în multe oraşe din ţară şi din străinătate, aşa că nu este de mirare că îşi plimbă soţia prin vacanţe de lux. Apropiaţii tânărului au povestit în trecut că soţul Laurei Cosoi are afaceri în România, Germania şi Austria.

Printre alte patru firme pe care le deţine, Cosmin Curticăpean este şi patronul unui salon de înfrumuseţare care îşi desfăşoară activitatea în oraşul Braşov şi în care a investit în urmă cu aproape opt ani nu mai puţin de 30.000 de euro. Afacerea este condusă de o fostă iubită a afaceristului. Soţul Laurei Cosoi este pasionat de bolizii cu mulţi cai putere sub capotă. Costul unui autoturism preferat de acesta porneşte de la 100.000 de euro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×