Petre Roman și-a educat fetele cu bătaia! ”Mă bătea cu cureaua”

Claudiu Ilie  
înStiri mondene
29/06/2018, 15:48
Petre Roman și-a educat fetele cu bătaia! ”Mă bătea cu cureaua”GALERIE FOTO
Petre Roman si-a educat fetele cu bataia. Acuzatia vine de la mezina familiei!

Fostul premier al României, Petre Roman, și-a educat fetele cu bătaia! Cea care face acuzațiile este chiar fiica sa cea mică, Oana, care nu parecă ar avea o relație foarte bună cu tatăl său nici acumVEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Amintirile din copilăria Oanei Roman nu sunt unele tocmai frumoase, ea dezvăluind că erau momente în care se temea că va fi bătută de tatăl său, un om foarte strict și cu niște principii de viață foarte bine definite.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Petre Roman și-a educat fetele cu bătaia. ”Nu veneam la 8 şi mi-o luam”

Tata a fost un tată dur, mi-am luat şi bătăi foarte mari de la el şi pentru că eram un copil nu foarte cuminte. Probabil că şi pentru un fel de spaimă…Pe când aveam 8, 9 , 10, 11 ani cam aşa. Plecam la joacă şi trebuia să vin la 8, nu veneam la 8 şi mi-o luam. Mă bătea cu cureaua de îmi sărea apa în cap. Voia o disciplină poate uşor exagerată, asta pentru că şi el toată viaţa a fost un om extrem de disciplinat…o extremă dusă la extrem, dacă pot spune aşa. Au fost momente de genul acesta care pot spune că m-au marcat”, a afirmat Oana Roman, potrivit click.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×