Oana Roman, în lacrimi la TV! ”Nu m-a sunat nimeni din familie!”

Claudiu Ilie  
înStiri mondene
30/05/2018, 10:29
Oana Roman, în lacrimi la TV! ”Nu m-a sunat nimeni din familie!”GALERIE FOTO
Petre Roman si-a educat fetele cu bataia. Acuzatia vine de la mezina familiei!

Oana Roman, în lacrimi la TV, după ce a povestit prin ce a trecut în ultima perioadă! Vedeta a fost foarte supărată din cauza mamei sale, care risca să rămână pe drumuri. Mioara Roman a fost nevoită să părăsească locuința de la RA-APPS, însă s-a mutat într-un apartament cu o chirie foarte mare. Recent însă, Oana Roman a reușit să-i cumpere mamei sale un apartament, cu ajutorul unor prieteni. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

”Lucrurile s-au înţeles greşit pentru că am fost discretă. Eu m-am mutat în viaţa mea de 7 ori. Am un obicei să organizez lucrurile repede şi am făcut în aşa fel încât totul să se întâmple într-o singură zi. E mai eficient şi mai puţin traumatic. Am vrut ca lucrurile să nu fie traumatizate pentru mama. Am mutat-o pentru că ea stătea într-un apartament cu chirie mare şi mi-am dorit foarte tare ca ea să stea liniştită şi să nu mai trăiască cu această sabie deasupra capului că mai trece o lună şi nu sunt bani de chirie. Am sperat să pot rezolva într-o altă manieră problema. Trebuia să găsesc o soluţie. Am încercat să împrumut nişte bani de la nişte oameni care puteau să-mi dea. Nu au vrut, este treaba lor.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Oana Roman, în lacrimi la TV din cauza mamei sale

Oameni care au fost la noi în casă nu au avut un moment de empatie. A fost un şoc atât de mare, a fost cumplit. Nu m-a sunat nimeni din familie să mă întrebe dacă poate să mă ajute. A fost cumplit. Singurii care m-au ajutat au fost Marius şi Isabela. A despachetat şi ea acolo. Nimeni nu a dat un telefon să întrebe e ok maică-ta, mama. Nu mi-am putut imagina vreodată aşa ceva în viaţa mea. Ajutorul acesta a venit de la nişte oameni la care nu mă aşteptam”, a declarat Oana Roman la Antena Stars.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×