Oana Roman, în lacrimi la TV! ”Nu m-a sunat nimeni din familie!”

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
30/05/2018, 10:29
Oana Roman, în lacrimi la TV! ”Nu m-a sunat nimeni din familie!” GALERIE FOTO
Petre Roman si-a educat fetele cu bataia. Acuzatia vine de la mezina familiei!

Oana Roman, în lacrimi la TV, după ce a povestit prin ce a trecut în ultima perioadă! Vedeta a fost foarte supărată din cauza mamei sale, care risca să rămână pe drumuri. Mioara Roman a fost nevoită să părăsească locuința de la RA-APPS, însă s-a mutat într-un apartament cu o chirie foarte mare. Recent însă, Oana Roman a reușit să-i cumpere mamei sale un apartament, cu ajutorul unor prieteni. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

”Lucrurile s-au înţeles greşit pentru că am fost discretă. Eu m-am mutat în viaţa mea de 7 ori. Am un obicei să organizez lucrurile repede şi am făcut în aşa fel încât totul să se întâmple într-o singură zi. E mai eficient şi mai puţin traumatic. Am vrut ca lucrurile să nu fie traumatizate pentru mama. Am mutat-o pentru că ea stătea într-un apartament cu chirie mare şi mi-am dorit foarte tare ca ea să stea liniştită şi să nu mai trăiască cu această sabie deasupra capului că mai trece o lună şi nu sunt bani de chirie. Am sperat să pot rezolva într-o altă manieră problema. Trebuia să găsesc o soluţie. Am încercat să împrumut nişte bani de la nişte oameni care puteau să-mi dea. Nu au vrut, este treaba lor.

Oana Roman, în lacrimi la TV din cauza mamei sale

Oameni care au fost la noi în casă nu au avut un moment de empatie. A fost un şoc atât de mare, a fost cumplit. Nu m-a sunat nimeni din familie să mă întrebe dacă poate să mă ajute. A fost cumplit. Singurii care m-au ajutat au fost Marius şi Isabela. A despachetat şi ea acolo. Nimeni nu a dat un telefon să întrebe e ok maică-ta, mama. Nu mi-am putut imagina vreodată aşa ceva în viaţa mea. Ajutorul acesta a venit de la nişte oameni la care nu mă aşteptam”, a declarat Oana Roman la Antena Stars.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×