Oana Roman, prima reacţie despre faptul că Petre Roman ar putea fi iar tată

Ionuţ Cataramă   
în Stiri mondene
19/05/2018, 16:17
Oana Roman, prima reacţie despre faptul că Petre Roman ar putea fi iar tată
Oana Roman despre faptul că Petre Roman ar putea fi iar tată. Vedeta a părut deranjată de subiect.

Silvia Chifiriuc îşi mai doreşte un copil, dar acest lucru nu este privit cu ochi foarte buni de restul familiei fostului premier. Oana Roman, prima reacţie despre faptul că Petre Roman ar putea fi iar tată.

Vedeta a fost luată prin surprindere de veste şi a încercat să aibă o reacţie cât mai diplomată.

Oana Roman, despre faptul că Petre Roman ar putea fi iar tată! „E treaba lor!”

Mai vreau încă un copil, dacă îmi dă Dumnezeu, de ce nu? Mi-aş dori o fetiţă, mai ales pentru că mama mea a vrut foarte mult să aibă o nepoţică.

Deocamdată, ne bucurăm de băieţelul pe care îl avem. Suntem mândri că îi place să înveţe. Studiază la Şcoala Franceză şi s-a integrat foarte bine, deja este în al patrulea an şi vorbeşte foarte bine franceza„, a declarat recent Silvia Chifiriuc.

Conform spynews.ro, Oana Roman a comentat pe marginea acestui subiect. Conform sursei amintite, vedeta a fost surprinsă de faptul că tatăl ei se gândeşte să devină părinte încă o dată.

Oana Roman a declarat că acest subiect nu o priveşte absolut deloc şi a adăugat că aceasta este problema tatălui ei şi a soţiei sale! Mai mult, dacă ei ar mai face încă un copil, ea nu îi poate dori bebeluşului decât sănătate şi să fie fericit, informează spynews.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×