Horoscop Urania pentru 24 – 30 noiembrie 2018. Peştii îşi găsesc perechea

Mirela Apostol    Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
23/11/2018, 19:23
Horoscop Urania pentru 24 – 30 noiembrie 2018. Peştii îşi găsesc perechea GALERIE FOTO
Horoscopul prezentat de Urania pentru 24 – 30 noiembrie 2018.

Urania anunţă că Neptun revine la mersul său direct, ceea ce înseamnă că se va forma un careu în T pe semnele „Fixe!”. Mai exact, asta spune că în horoscopul 24 – 30 noiembrie există disponibilitate pentru exprimarea verbală pentru schimburi de idei şi experienţe.

Unele zodii vor face deplasări de scurtă durată pentru chestii personale. Altele vor avea posibilitatea unor călătorii în străinătate pentru acte şi aprobări sau chiar stabilire peste graniţă, la muncă.

Urania prezintă horoscopul pentru perioada 24 – 30 noiembrie 2018

Pe 26 noiembrie, Neptun revine pe cursul normal şi le va limpezi gândurile unor nativi, după cinci luni de zile. Pentru unele zodii poate însemna această perioadă una de regăsire interioară, după multe probleme şi situaţii de incertitudine. Vă prezentăm previziunile complete pentru horoscop Urania 24 – 30 noiembrie:

BERBEC

Veţi avea intervenţii autoritare în spaţiul public, apoi aveţi de dat examene şi verificări. Pe finalul perioadei, cineva vă va dezvălui secrete care vă vor destabiliza. Unele persoane care vi se păreau demne de respect vă vor dezamăgi profund.

TAUR

Taurii ar putea fi nevoiți să pună piciorul în prag în unele probleme pe care le vor avea în familie. Se poate să aveţi stări emoţionale profunde, se anunţă că stabilitatea emoţională vă poate fi tulburată, există tendinţa de a tempera chinurile sufletului.

GEMENI

Aveţi succes în acivităţile profesionale, şcolare, universitare. Vin unele veşti destabilizatoare, iar pe 30 noiembrie veţi avea unele solicitări în familie de activităţi domestice.

RAC

Veţi avea parte de o schimbare benefică în programul de la serviciu. Relaţiile inter-umane se îmbunătăţesc, precum şi salarizarea. Spre finalul lunii viitoare veţi recupera unele venituri care vi se cuveneau de mult.

LEU

Această perioadă va spori capacitatea acestor nativi de a visa la un aranjament financiar sau patrimonial avantajos. Se recomandă să gestionaţi cu grijă relaţiile pe care le aveţi cu prietenii pentru că s-ar putea ca ei să vă dezvăluie unele lucruri ce nu doriţi să le faceţi publice.

FECIOARĂ

Vi se schimbă statutul patrimonial sau familial. Veţi avea succes în afaceri sau urmează să moşteniţi ceva. Oricum ar fi. nativii din zodia Fecioară vor primi sume importante.

BALANŢĂ

Balanțele nu se vor simți bine în prezența persoanelor autoritare, care vor să-și impună voința și ideile cu orice preț, care exercită presiuni asupra lor şi de aceea se vor strădui să stea cât mai departe de cei care îi deranjează.

SCORPIONI

Nativii născuţi în aceste zodii au probleme în relaţia de cuplu şi este posibil să ajungă la despărţire. Deranjaţi de faptul că nu mai există acea scânteie emoţională, sunt tentaţi să pună piciorul în prag.

SĂGETĂTOR

Se îmbunătăţesc relaţiile cu familia, veţi avea discuţii legate de case şi avere. Evoluţiile neumulţumitoare privind salariul vă pot afecta starea de spirit. Nativi acestor zodii vor face deplasări de scurtă durată în această perioadă.

CAPRICORN

Rup relaţiile cu prietenii care îi deranjează. Sunt diplomaţi şi vor trata cu grijă orice fel de dispută pe care o vor avea.

VĂRSĂTOR

Capacitatea de a relaţiona vă este afectată, în funcţie de vârstă, dar şi de educaţie. Este posibil să luaţi decizii neinspirate în privinţa persoanelor în care ajungeţi să vă încredeţi.

PEŞTI

Au parte de un restart, „înfloriţi” de bucuria unui nou început în…dragoste. Fiţi fericiţi, a fost o perioadă grea pentru voi, iar acum sunt şanse uriaşe de a vă găsi perechea.

Urania citeşte previziunile sale pentru 24 – 30 noiembrie 2018
Urania citeşte previziunile sale pentru 24 – 30 noiembrie 2018
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×