Horoscop Urania pentru 19-25 noiembrie. Mercur intră în mișcare retrogradă! Ce zodii vor fi afectate

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
18/11/2018, 17:11
Horoscop Urania pentru 19-25 noiembrie. Mercur intră în mișcare retrogradă! Ce zodii vor fi afectate
Horoscop urania pentru săptămâna 19-25 noiembrie!

Conform horoscopului Urania, săptămâna 19-25 noiembrie va avea parte de o surpriză. Mercur intră în mișcare retrogradă! Unele zodii sunt împinse să ia decizii, unele să se tempereze, iar altele să aibă grijă de iubirea lor. Oricum ar fi, important e să faci lucrurile în așa fel încât să fii fericit, însă nu trebuie să calci peste cadavre pentru a face asta. În schimb, pentru celelalte segmente ale vieții, este bine să vezi partea plină a paharului. Amintește-ți că fără a avea parte de rău, nu vei ști care e binele și nu te vei mai bucura cu toată ființa de el.

Urania dezvăluie ce ne spun astrele zilele următoare

Berbec

Horoscopul Urania anunță nativii zodiei Berbec că vor avea parte de agitație în săptămâna 19-25 noiembrie. Intră Mercur în mișcare retrogradă, lucru care-i va obliga pe aceștia să ia decizii și să adopte altă atitudine. De asemenea, sunt posibile câteva discuții cu partenerul de viață, care nu vor fi din cauza banilor, căci pe data de 21 simțiți să vă preocupați de acest aspect.

Taur

Previziunile astrologice, conform horoscopului Urania anunță nativii zodiei Taur că vor avea o neliniște. Evenimentele din viața dumneavoastră vă țin într-o agitație continuă și, mai mult, vă fac să vă simțiți neputincios. De pe data de 23 noiembrie încolo vă simțiți mai calm și reușiți să vă focusați pe ce aveți de făcut.

Gemeni

Horoscopul Urania arată că nativii zodiei Gemeni vor simți intrarea lui Mercur în retrograd. Vă simțiți fără energie, lucru care se va rezolva pe data de 21 noiembrie. Cât despre sectorul profesional al vieții dumneavoastră, totul merge strună, mai ales din 23 noiembrie. Se pare că doriți să abordați altfel chestiunile profesionale, ceea ce se va extinde ușor și către cele personale.

Rac

Conform horoscop-urania.com, previziunile astrologice pentru nativii zodiei Rac anunță că aceștia vor avea parte de presiuni, iar asta în domeniul profesional. Cât despre sectorul personal, nativii zodiei doresc să se integreze într-un grup și să simtă puține acțiune, căci, în ultima vreme, pare că nu au avut parte de asta.

Leu

Previziunile astrologice pentru nativii zodiei Leu sunt, în săptămâna 19-25 noiembrie, foarte retincenți în ale iubirii. De altfel, aceștia au și multe responsabilități de care nu se îngrijesc, lucru care va duce la contradicție cu partenerul de viață. Pe 23 noiembrie va avea loc Luna Plină în Gemeni, ceea ce va aduce un demers mai bun în relațiile cu prietenii.

Fecioară

Nativii zodiei Fecioară sunt foarte încăpățânați în legătură cu un bun, iar asta le va acapara mult timp. Pe data de 23 noiembrie, simțiți nevoia de siguranță, echilibru, stabilitate. Atunci este și momentul în care vor schimba ceva pentru un mers mai bun al lucrurilor.

Scorpion

Previziunile astrologice pentru nativii zodiei Scorpion au în săptămâna 19-25 noiembrie nevoie continuă de stabilitate, de siguranță. De altfel, pe data de 22 noiembrie vor să reglementeze o problemă care face parte din sectorul financiar. Din 23 noiembrie, nativii zodiei Scorpion sunt puși pe fapte mari și vor să rezolve toate problemele pe care le au, asta și pentru că debordează de energie în acel moment.

Balanță

Horoscop Urania pentru săptămâna 19-25 noiembrie arată că nativii zodiei Balanță simt și ei mișcarea lui Mercur în retrograd. Pe data de 21 noiembrie, pot obține unele diplome, pe 23 noiembrie își fac speranțe în legătură cu un bun ori cu un avantaj ce le-ar aduce multe beneficii pe sectorul financiar.

Săgetător

Previziunile astrologice pentru nativii zodiei Săgetător arată că își încep săptămâna bine, iar pe data de 21 noiembrie sunt extrem de calmi la locul de muncă. De altfel, aceștia și simt nevoia de a elucida unele aspecte în legătură cu asta. Însă, pe data de 23 noiembrie, aceștia au parte de unele divergențe.

Capricorn

Horoscop Urania pentru săptămâna 19-25 noiembrie arată o stare continuă de agitație a nativilor Capricorn. Pe data de 21 noiembrie, starea lor de spirit este destul de acră pe fondul unor contradicții cu părinții. Pe data de 22 noiembrie simt nevoia de a ajunge la liman, de a găsi o soluție pentru problemele din ultima perioadă.

Vărsător

Horoscop Urania pentru săptămâna 19-25 noiembrie arată că nativii zodiei Vărsător au nevoia de un spațiu în care să fie multă liniște. Ultimele zile v-au adus asta, însă, se pare că totul s-a sfârșit o dată cu începutul acestei săptămâni. Oricum ar fi, ceva îi motivează extrem de tare pentru a continua să facă activitățile în continuare.

Pești

Nativii zodiei Pești au, între datele de 21 și 23 noiembrie calculează o alternativă pentru a ieși dintr-o problemă. De altfel, aceștia tot caută să consolideze o relație. P e data de 22 noiembrie în special, aceștia doresc să-și valorifice meseria și să treacă la o etapă superioară.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×