Horoscop zilnic marți, 20 noiembrie: două zodii au noroc la bani

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
19/11/2018, 15:31
Horoscop zilnic marți, 20 noiembrie: două zodii au noroc la bani
Previziuni astrale pentru cei 12 nativi pentru ziua de marți, 20 noiembrie!

Astrele spun ce vor întâmpina cei 12 nativi ai zodiacului în ziua de marți, 20 noiembrie! Acestea anunță că două dintre zodii vor avea parte de ceva sume frumușele. Care sunt cei norocoși? Câțive dintre ei vor fi nevoiți să ia o decizie radicală și fermă. Din păcate, alții au un ghinion teribil în dragoste, pentru că se vor despărți de partenerii de cuplu.

Banii pot fi coaja multor lucruri, dar în nici un caz miezul acestora. Ei aduc mâncare, dar nu şi pofta; medicamente nu şi sănatate; cunostinţe, nu şi prieteni; servitori, dar nu loialitate; zile de bucurie, nu şi linişte şi fericire.”

Horoscop zilnic marți, 20 noiembrie: Berbec

Berbecii au parte de mult noroc în dragoste. Din păcate, pe partea financiară stați cam prost. Astrele vă sfătuiesc să renunțați să mai cheltuiți sume atât de mari. Ar trebui să fiți atenți la detalii, acestea fac diferența.

Horoscop zilnic marți, 20 noiembrie: Taur

Se pare că te așteaptă o mărire de salariu! Ai noroc! În curând ți se va schimba total viața. De asemenea, astrele spun că vei continua să câștigi bani, iar cu ei vei face cadouri foarte frumoase oamenilor din jurul tău!

Horoscop zilnic marți, 20 noiembrie: Gemeni

Relațiile de prietenie sunt din ce în ce mai strânse. De asemenea, astrele spun că îți vei face noi prietenii, care vor rămâne pentru toată viața.

Horoscop zilnic marți, 20 noiembrie:Rac

Racii au o înfățișare foarte adorabilă azi. De asemenea, astrele spun că și starea de spirit este una extraordinară. Ar trebui să-ți ajuți prietenii puțini descurajați să aibă această perspectivă luminoasă asupra viitorului.

Horoscop zilnic marți, 20 noiembrie: Leu

Azi îți vei confrunta superiorii. S-au adunat foarte multe frustrări la locul de muncă, așa că azi ai de gând să dai cărțile pe masă și să arăți cu degetul nedreptățile.

Horoscop zilnic marți, 20 noiembrie: Fecioară

Din nefericie, aveți senzația că viața trece pe lângă voi. Trebuie să analizați toate situațiile prin care treceți lunile acestea, pentru că detaliile vă vor salva. Trăiți cu senzația că norocul nu vă vrea.

Horoscop zilnic marți, 20 noiembrie: Balanță

Aveți deja o viață foarte palpitantă, așa spun astrele. Nu vă lăsați nici în ruptul capului cuprinși de plictiseală. Știți să vă bucurați de viață!

Horoscop zilnic marți, 20 noiembrie: Scorpion

Sfatul astrelor este să plecați împreună cu partenerul într-o plimbare mai lungă sau o excursie scurtă ntr-un loc frumos. În cazul în care nu aveți un partener, ar trebui să organizați o petrecere sau să ieșiți cu prietenii. Există o șansă să vă găsiți un partener.

Horoscop zilnic marți, 20 noiembrie: Capricorn

Este foarte posibil să vi se arate idei ale unui proiect care vă va veni mânușă. Puneți întrebări cât doriți și fiți sigur că vă va coafa din toate punctele de vedere, apoi vă va rămâne doar să vă bucurați de reușită.

Horoscop zilnic marți, 20 noiembrie: Vărsător

Oboseala vă trage în jos! Din păcate, mare parte din ultimele zile le-ai petrecut pe drumuri. Sunteți stresat, iar o pauză nu v-ar sta deloc rău. Relaxați-vă!

Horoscop zilnic marți, 20 noiembrie: Pești

Peștii trebuie neapărat să depășească limitele impuse de ei! Vă găsiți deseori o scuză. Azi s-ar putea să găsești un moment care îți va aduce fericire, acesta vine din partea a ceva ți s-a părut pierdut.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×