Horoscop Rune cu Mihai Voropchievici. Nativii zodiei Balanță au parte de schimbări majore

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
28/10/2018, 20:03
Horoscop Rune cu Mihai Voropchievici. Nativii zodiei Balanță au parte de schimbări majore
Imagine în care este Mihai Voropchievici

Potrivit Horoscop Rune cu Mihai Voropchievici, nativii zodiei Balanță au parte de schimbări majore. Înainte de toate, să vedem ce sunt runele și care este scopul lor. Runele formează un grup de pietre care au gravate pe ele litere care fac parte din alfabetul nordic al triburilor scandinave. În vremea în care au fost ocncepute, muterea lor se credea una extrem de mari, legată de divinitate. De aceea, mai târziu, scopul lor a fost exclusiv pentru a prezice viitorul. Totodată, se pare că și traducerea termenului ”rune” are o semnificație ce se leagă de menirea lor pe acest pământ. Cuvântul are semnificația de ”sacru”, ”secret” ori ”ascuns de muritori”.

Horoscopul runelor prezentat de Mihai Voropchievici

Horoscop rune mihai voropchievici
Însemnele pietrelor magice

Continuând povestea de mai sus, fiecare piatră, rună, are o misiunea ascunsă. Potrivit astralia.ro, fiecare dintre acestea purta un nume și, totodată, și o semnificație. De foarte mutle ori, acestea erau interpretate după cum cădeau.

Berbec

Previziunile numerologului Mihai Voropchievici anunță nativii zodiei Berbec că astăzi sunt cam agitați. Recomandarea specialistului este dozarea cu puțină liniște.

Taur

Conform expertului, nativii zodiei Taur trebuie să se tempereze și ei. Au o agitație ce vine din cauza faptului aceștia consideră că nu au timp. Recomandarea numerologului este înarmarea cu puțină speranță. Totul se va rezolva în final.

Gemeni

Nativii zodiei Gemeni așteaptă o recompensă. Se pare că o persoană aproapiată și foarte iubită îi va da un cadou.

Rac

Previziunile numerologului Mihai Voropchievici arată că nativii zodiei Rac își cer drepturile. Pun piciorul în prag și în sfârșit se organizează un pic pentru a-și stabili și prioritățile.

Leu

Conform expertului, nativii zodiei Leu au discuții dure cu familia. Aceștia au multe de aflat, lucruri care îi vor surprindă.

Fecioară

Potrivit numerologului, Fecioarele au o săptămână numai bună după perioada agitată prin care au trecut. Acestea vor trăi niște zile în care se vor încărca de energie pozitivă.

Balanță

Previziunile expertului anunță nativii zodiei Balanță că o să aiă parte de câteva shcimbări. Toate se pare că vor fi benefice.

Scorpion

Conform numerologului, nativii zodiei Scorpion au parte de zile în care se vor relaxa și detensiona. Ultima perioadă a avut de toate, iar acum a sosit și liniștea pe care o doreați.

Săgetător

Potrivit numerologului Mihai Voropchievici, Săgetătorii sunt extrem de norocoși. Aceștia au deasupra lor o aură, însă care devine ușor una de mister.

Capricorn

Previziunile astrologului anunță nativii zodiei Capricorn că ori se vor reprofila ori își schimbă locuința. Recomandat este să aibă grijă de toate detaliile.

Vărsător

Nativii zodiei Vărsător au parte de mult, mult bine. Se anunță numai fertilitate și belșug pentru aceștia. Recomandat este să se bucure de toate lucrurile frumoase care apar în viața lor.

Pești

Previziunile numerologului Mihai Voropchievici arată nativilor Pești că în aceste zile vor fi extrem de năzdrăvani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×