Horoscop Neti Sandu pentru azi, 2 martie. Zodia care are o zi romantică

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
02/03/2019, 11:02
Horoscop Neti Sandu pentru azi, 2 martie. Zodia care are o zi romantică
Neti Sandu aduce horoscopul zilei de 2 martie

Neti Sandu îți spune ce ți-au rezervat astrele pentru prima zi de weekend a lunii martie. Se anunță o zi plină de surprize plăcute și momente frumoase pentru cei mai mulți dintre nativi. Contextul astrologic vă îndeamnă să vă lăsați surprinși, dar și să-i surprindeți pe cei dragi, la rândul vostru.

Horoscop Neti Sandu, 2 martie 2019, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Nativii din Berbec nu vor rezista tentației de a cheltui o sumă mai mare de bani decât stabiliseră inițial. Cei dragi merită orice sacrificiu, însă astrologul vă recomandă să fiți cumpătat. Nu este exclus să primiți și un premiu sau o răsplată pentru realizările voastre.

Taur

Taurii vor lua parte la evenimente relaxante astăzi. Fie că serbați o zi de naștere sau pur și simplu venirea primăverii, un lucru  e cert. Vă veți distra pe cinste. Dacă nu aveți nimic programat, încercați să ieșiți totuși. Un concert ar fi numai bun pentru a începe weekend-ul cum se cuvine.

Neti Sandu îți spune ce ți-au rezervat astrele
Neti Sandu îți spune ce ți-au rezervat astrele

Gemeni

Pe nativii din Gemeni îi frământă anumite probleme de natură sufletească. Încercați să discutați deschis cu cel care v-a produs această stare de neliniște. O plimbare în afara orațului v-ar putea ajuta să vă deconectați puțin și să căpătați o stare de spirit mai bună.

Rac

Cineva căruia i-ați dus dorul o vreme lungă vă surprinde astăzi cu o invitație la cafea, sau poate o escapadă undeva, departe de agitația cotidiană. Nu refuzați, este o ocazie bună să vă mai relaxați și să uitați de griji.

Leu

Pentru cei născuți în zodia Leu se anunță o zi a deciziilor importante, mai ales în plan sentimental. Poate o să vă rezolvați problemele cu partenerul de viață, pentru ca relația să meargă mai departe. Nu este exclus să spuneți stop. În orice caz, priviți cu optimism spre viitor. Totul va fi bine. Vă așteaptă noi oprtunități.

Fecioară

Nativii din Fecioară pot primi o vizită surpriză din partea unei persoane pe care nu au mai văzut-o de multă vreme. Vi se va îndeplini o dorință mai veche. Nu este exclus să reluați legătura cu cineva din trecut, pe care încă îl mai doreați în viața voastră.

Balanță

Astăzi veți lua parte la o petrecere. Se anunță o zi plină, cu distracție și voie bună, însă încercați să nu vă obosiți prea tare. În plan sentimental, unii nativi vor intra cu inima deschisă într-o nouă experiență. Dragostea se arată în sfârșit la orizont.

Scorpion

Veți merge la o nuntă, un botez sau veți lua parte la un eveniment petrecut în familie. Dacă nu sunteți implicat într-o relație, s-ar putea să vă întâlniți sufletul pereche.

Săgetător

Nativii din Săgetător se vor implica în tot felul de activități menite să-i relaxeze și să le aducă zâmbetul pe buze. Sfatul astrologului este să găsiți puțin timp astăzi și pentru cei dragi. Treceți pe la părinți sau bunici, mergeți împreună undeva, în oraș. Vă va prinde bine.

Capricorn

Se anunță o perioadă de stabilitate financiară. Nu mai duceți grija zilei de mâine, astfel că vă puteți relaxa puțin. O ieșire cu prietenii ar fi numai bună pentru a vă încărca bateriile.

Vărsător

Cineva drag o să vă surprindă cu un cadou, sau o propunere pe care vă va fi greu s-o refuzați. Priviți această zi cu entuziasm și relaxați-vă, aveți mare nevoie. Uitați de griji, măcar pentru o perioadă.

Pești

Nativii din Pești au parte de un eveniment în familie sau o petrecere care să le încarce bateriile pentru o nouă săptămână încărcată.  Vă așteaptă o zi plină, dar aveți energie cât să le puteți face tot ce vă propuneți. Nu e exclus să ieșiți în oraș și să cunoașteți prieteni noi.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×