Cum arată Neti Sandu, de fapt, în realitate! „Are perucă!”

Ionuţ Cataramă   
in Stiri mondene
07/12/2018, 23:59
Cum arată Neti Sandu, de fapt, în realitate! „Are perucă!” GALERIE FOTO
Neti Sandu a vorbit despre cum arată părul ei în realitate.

Mulţi s-au întrebat care este adevărul. Cum arată, de fapt, Neti Sandu în realitate! „Are perucă?!” Misterul a fost elucidat! „Lumea mă trage de păr pe stradă!”

Lumea a observat că faimoasa prezentatoare a Horscopului de la PRO TV, Neti Sandu, are o podoabă capilară specială. Aşa că, evident, a apărut dilema legată de cum arată părul lui Neti Sandu!

Aţi accesat FANATIK.RO, secțiunea BREAKING NEWS. Vezi ȘTIREA MOMENTULUI! Fără MINCIUNI!

Cum arată Neti Sandu, de fapt, în realitate! „Are perucă!”

Din fotografiile din 2018, dar şi din cele de acum ceva timp, lucrurile par clare. „Ai perucă!!!” – i-au spus mulţi lui Neti Sandu de-a lungul anilor. Şi vedeta recunoşte acest lucru, hotărând să desluşească misterul care a planat de mai bine de un deceniu asupra părului ei.

„Nu mă deranjează că lumea îmi spune asta, ci mă surprinde că nu au înţeles acest lucru. Unii vin şi mă trag de păr, să vadă dacă e perucă. Alţii mă întreabă de ce mă tund la fel. Pentru că nu stă altfel! Altfel e greu de aranjat”, recunoaşte Neti Sandu. Vezi imagini sus în galerie foto. Aţi accesat FANATIK.RO, secțiunea BREAKING NEWS. Vezi ȘTIREA MOMENTULUI! Fără MINCIUNI!

Închide ×