Cele mai ciudate frizuri din lume! Tu ai mai ieşi din casă aşa?

Filon Stan   
în Galerie foto
27/09/2017, 00:04
Cele mai ciudate frizuri din lume! Tu ai mai ieşi din casă aşa? GALERIE FOTO

Sătui de acelaşi drum spre serviciu, aceeaşi maşină, aceeaşi soţie, aceeaşi soacră, aceleaşi feţe la serviciu, cu toţii am simţit că vrem o schimbare în viaţa noastră, la un moment dat. Unii îşi iau concediu câteva zile şi pleacă într-o mică vacanţă, alţii ies la cumpărături sau îşi schimbă parfumul, ori maşina.

Alţii însă aleg să îşi schimbe freza. Să fie altfel, să iasă în evidenţă, să spună ceva. Aşa au dorit şi oamenii din galeria noastră foto. Toţi au reuşit să îşi uimească audienţa. Sunt sufletul petrecerii oriunde s-ar duce, de foarte multe ori chiar şi fără voia lor.

CLICK PE GALERIA FOTO SUS PENTRU IMAGINI Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Frizuri ciudate. Experţii sunt bărbaţii

Credeai că unora le place să arate bine? Se pare că nu este aşa! Sunt oameni care nu îşi dau seama când arată ridicol şi când nu. Sau poate, cine ştie, aşa le place lor să iasă din casă. La acest capitol, fruntaşi sunt bărbaţii! Motivul este simplu: lor le creşte părul mai repede şi se pot tunde zero dacă nu le mai place frizura aleasă. Dar şi unele femei aleg să îşi cioparţească podoaba capilară.

Sunt bărbaţi care, pentru o zi sau două, aleg să îşi transforme părul. Un tânăr a optat pentru un look de fruct. Acesta s-a dus la un stilist unde s-a tuns şi vopsit ca să arate întocmai ca un ananas. Altul şi-a făcut un breton de zile mari, din două…piese.

Dacă mai ai câteva fire de păr, nu îţi chinui scalpul. Ori te tunzi zero şi accepţi că eşti chel, ori îţi laşi cele puţine fire să stea cum vor ele. Dar un barbat din GALERIA FOTO a ales să îşi tragă părul peste scalpul gol şi l-a aranjat la dungă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×