Horoscop Rune cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 25 februarie – 3 martie: Piedici pentru Gemeni, Lei și Pești

Alexandra Chivu   
în Horoscop
24/02/2019, 10:32
Horoscop Rune cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 25 februarie – 3 martie: Piedici pentru Gemeni, Lei și Pești GALERIE FOTO
Piedici pentru Gemeni, Lei și Pești

Coform horoscopului Rune prezentat de numerologul Mihai Voropchievici, săptămâna 25 februarie – 3 martie 2019, nativii zodiei Gemeni primesc un mesaj important. De asemenea, se anunță și o suită de schimbări majore pentru nativii zodiei Leu. Vizați, însă într-un mod pozitiv, mai sunt și Berbecii, care vor avea parte de o săptămână plină de simboluri, fertilitate și belșug.

Runele sunt semne grafice ale scrisurilor vechi germanice. De altfel, există mai multe alfabete, provenind din diverse regiuni și perioade. În unele dintre ele, runele pot reprezenta sunete, iar în altele cuvinte ori termene. Runele au fost folosite drept cifre sau și semne magice, iar excepție de la regulă face o frază scurtă în Scandinavia, unde runele nu au fost folosite în mod curent de oameni pentru comunicare în scris.

Horoscop Rune cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 25 februarie – 3 martie

Horoscopul runelor prezentat de Mihai Voropchievici pentru săptămâna 25 februarie – 3 martie 2019, la Antena 3, în emisiunea ”Adevăruri ascunse”, numerologul rostește predici pentru Gemeni, Lei și Pești.

Horoscop Rune cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 25 februarie - 3 martie: Piedici pentru Gemeni, Lei și Pești
Piedici pentru Gemeni, Lei și Pești

Berbec

Conform horoscopului runelor prezentat de Voropchievici, nativii zodiei Berbec vor avea o săptămână simbolică. Numerologul anunță pentru 25 februarie – 3 martie ferlitate și belșug.

Taur

Taurilor li se prevede o săptămână minunată, plină de beneficii. De altfel, în perioada 25 februarie – 3 martie, pentru ei se produce un salt calitativ bun.

Gemeni

Gemenii primesc multe telefoane și mesaje în această săptămână. Printre acestea, se va număra și un mesaj extrem de important.

Rac

Nativii zodiei primesc două semnale care se rezumă la relaxare, căci pare că în ultima vreme se simt epuizați continuu, și să nu își mai facă griji pentru rude.

Leu

Leii sunt sfătuiți să lase toate grijile care țin de trecut în spate, altmintezi nu pot privi cu luciditate în viitor ori chiar nu pot să observe tot ce li se întâmplă în prezent. De asemenea, se anunță și o suită de schimbări majore.

Fecioară

Nativii zodiei Fecioară sunt pe punctul de a începe o viață nouă. Pentru ei se mai anunță un alt lucru îmbucurător. Horoscop rune pentru săptămâna 25 februarie – 3 martie anunță tonus financiar.

Balanță

Se anunță ceva nou, fierbinte, iar totul ține de dragoste. Totul în această săptămână se leagă de pasiune.

Scorpion

Scorpionii trbeuie să își definitiveze poziția socială, în familie, dar și în societate.

Săgetător

Nativii zodiei sunt nevoiți, în săptămâna 25 februarie – 3 martie, să discute despre problemele ivite în ultima perioadă pentru a le rezolva.

Capricorn

Capricornii au gânduri de ducă. Aceștia vor ori să se mute cu locul de muncă ori să caute o locuință.

Vărsător

Vărsătorilor le este recomandat să nu se mai grăbească, însă, dacă au suficientă răbdare, norocul va veni clar la ei.

Pești

Peștii trebuie să fie puternici pentru a înfrunta ce urmează să vină înspre ei. Poate că deja sunteți antrenați, căci nici săptămâna anterioară nu a fost strălucită.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×