Horoscop zilnic: duminică, 24 februarie. Ce se întâmplă cu zodiile de Dragobete

Ana Chivu   
în Horoscop
23/02/2019, 20:22
Horoscop zilnic: duminică, 24 februarie. Ce se întâmplă cu zodiile de Dragobete GALERIE FOTO
Previziunile astrelor în horoscopul de azi, duminică, 24 februarie! Ce fac zodiile de Dragobete?

Iată horoscopul pentru azi, 24 februarie, pentru toate zodiile! Ce le este sortit chiar în ziua dragostei? Cine va suferi și cine va trăi cea mai frumoasă zi din viață? Ai mai jos toate previziunile inedite pentru toți nativii. Se pare că relațiile parteneriale îți solicită aportul la finele săptămânii.

Din păcate, se anunță ceva neînțelegeri și discuții aprinse. Tu ești cel ce poate pune capăt problemelor, tu ești cel care are în mâini soluția. Astrele semnalează faptul că cei născuți în zodia Berbecului sunt hotărâți să trăiască din plin ziua de Dragobete.

Horoscop zilnic: duminică, 24 februarie. Berbecii își doresc o zi spectaculoasă!

Iată horoscopul pentru azi, 24 februarie, pentru cele 12 zodii! Astrele vă sugerează să nu băgați de seamă o zi care poate părea nereușită. Iubiți-vă mult!

Horosocp zilnic duminică, 24 februarie
Horosocp zilnic duminică, 24 februarie

O iubire care nu suportă confruntarea cu realitatea nu-i iubire. Dar în acest caz, neputința de a iubi este privilegiul inimilor nobile. Nu trăim sentimente care ne transformă, ci sentimente care ne sugereaza ideea de transformare. De pildă, iubirea nu ne purifică de egoism, dar ne face să-l simțim și naște în noi ideea unei patrii îndepărtate, unde acest egoism nu și-ar mai găsi locul.”

Taur

Azi sunteți reticenți în ceea ce privește un lucru pe care îl ai de rezolvat pentru muncă. Sănătatea ta este vulnerabilă pe segmentele uro-genital. De Dragobete ai parte de o surpriză de neuitat alături de cel pe care îl iubești.

Gemeni

Ai chef mare de distracție și te faci remarcat pentru asta în grupul tău de prieteni. În ziua de Dragobete vei sărbători inedit și original, așa cum te așteptai.

Berbec

Berbecilor nu le place introspecția și nici nu au timp de așa ceva. Ei se agită continuu, iar mintea lor nu se odihnește niciodată, nici măcar când dorm.

Rac

Racii sunt ocupați cu treburile gospodărești. Relațiile cu membrii din familie sunt destul de tensionate, din păcate. De Dragobete vei avea parte de surprize încă de dimineață.

Leu

S-ar putea să ai mai mutle drumuri de făcut, cu toate acestea, te vei bucura de ele. În ziua de 24 februarie vei avea parte de neliniște și, din nou, deplasări neașteptate.

Fecioară

Totul pentru tine se va învârti în jurul banilor. Faci cumpărături pentru casă și îți achiziționezi și ceva haine noi. Din păcate, pe 24 februarie vei avea o ceartă, dar..nimic serios.

Scorpion

Ai dialoguri aprinse cu prietenii.Unii îți cam pun bețe în roaele vieții, ar trebui să fii mai analist decât ești deja. Petreci singur ziua de Dragobete și te bucuri de liniște.

Capricorn

Toți ochii și toate urechile sunt ațintite asupra ta! Fii prudent și dozează-ți energia internă. Un șef sau o persoană cu autoritate te poate provocă la discuții pe teme de larg interes.Ai o zi de Dragobete fără emoție, ți-e gândul la locul de muncă.

Săgetător

Ai parte de o zi de 24 februarie romantică peste măsură. Afli niște iformații prețioase care te vor ajuta pe viitor.

Vărsător

Relațiile cu cei care sunt plecați peste hotare sunt din ce în ce mai legate. Vizionează o piesă de teatru, ascultă un concert de muzică sau lecturează o carte bună. Ai parte de o zi de Dragobete alături de persoana dragă, la un restaurant.

Pești

Este nevoie să-ți achiți toate datoriile! Din păcate, astrele anunță că te cam afunzi în problemele cotidiene. De Dragobete se anunță multe discuții pe teme: ce e iubirea, ce e moartea, ți… multe ”de ce-uri!”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×