Ce ascunde bijuteria cu Fecioara Maria pe care o poartă Loredana Groza

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
06/02/2019, 17:26
Ce ascunde bijuteria cu Fecioara Maria pe care o poartă Loredana Groza GALERIE FOTO
Loredana Groza nu se desparte de o bijuterie cu Fecioara Maria. Iată ce ascunde medalionul

Loredana Groza nu s-a despărțit de o bijuterie cu Fecioara Maria cât a fost în Dubai, dar nu pentru că îi completa vestimentația, ci pentru că este cumpărat dintr-o mănăstirea din Varșovia. Recent, îndrăgita artistă a petrecut o vacanță de vis la Dubai, la doar câteva zile după ce a terminat filmările pentru emisiunea ”Cântă cu mine”.

În toate fotografiile din vacanță, solista poartă un medalion cu chipul Fecioarei Maria, care a luat locul celui cu îngeraș, de care cântăreața nu s-a despărțit ani buni. În ultima vreme, Loredana Groza a apărut la evenimente, concerte și poze publicate pe diferite rețele de socializare, purtând un medalion voluminos, lucrat manual, pe care era pictat un îngeraș.

Bijuteria cu Fecioara Maria pe care o poartă Loredana Groza ascunde un secret

Însă, în ultima vacanță, Lori a fost văzută cu altă bijuterie la gât, însă pe același stil. De această dată, vedeta de la PRO TV avea pe medalion chipul Fecioarei Maria și pruncul Iisus, lucru care înseamnă că bijuteriile religioase sunt mult mai importante pentru artistă decât cele scumpe, de lux.

Ce ascunde bijuteria cu Fecioara Maria pe care o poartă Loredana Groza
Vedeta de la PRO TV avea pe medalion chipul Fecioarei Maria și pruncul Iisus

Potrivit Click!, medalionul a fost cumpărat dintr-o mănăstire din Varșovia, pe care artista a vizitat-o într-una dintre pauzele din timpul filmărilor pentru competiția muzicală ”Cântă cu mine”.

Ce ascunde bijuteria cu Fecioara Maria pe care o poartă Loredana Groza
Solista poartă un medalion cu chipul Fecioarei Maria, care a luat locul celui cu îngeraș

Așadar, accesoriul cu chipul Maicii Domnului are o mare însemnătate pentru ea și se pare că îi poartă și noroc, dar fiind faptul că în 2019 se anunță unul plin de proiecte profesionale și de diferite vacanțe pentru Lori.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×