Anamaria Prodan și Florin Salam, împreună la un reastaurant celebru din Dubai! Cum au fost surprinși cei doi!

Ana Chivu   
în Stiri mondene
16/01/2019, 15:48
Anamaria Prodan și Florin Salam, împreună la un reastaurant celebru din Dubai! Cum au fost surprinși cei doi!
Anamaria Prodan și Florin Salam surprinși la în Dubai!

Anamaria Prodan și Florin Salam au fost surprinși împreună, la o cină, în Dubai! Vedetele se bucurau de companie, dar și de delicatesele preparate de renumitul  Nusret Gökçe. Bucătarul a ajuns cunoscut prin tehnica unică și surprinzătoare de a condimenta carnea. Mâncarea sa este de-a dreptul o apariție, venind în fața clienților cu mare fast.

Datorită felului de a servi și de notorietatea căpătată odată cu viralizarea condimentării sale, acesta și-a deschis un restaurat ce-i poartă numele, Nusr-Et, unde deseori vin celebrități, pentru  degusta deliciile propuse.

Anamaria Prodan și Florin Salam, cină la Nusr-Et!

Cea mai cunoscută impresară din fotbal a luat cina alături de Florin Salam. Desigur că vedetele nu puteau să decadă în apariție, așa că au ales cel mai sofisticat restaurant al locului, Nusr-Et. Bucătarul chef al localului de lux, Nusret Gökçe, și-a făcut spectacolul culinar și a finalizat preparatul chiar în fața lor, așa cum obișnuiește cu clienții.  De asemenea, de curând, și Andreea Mantea a gustat din cele gătite de chef Nusret Gökçe.

Frumoasa brunetă s-a fotografiat alături de cunoscutul bucătar și a lăsat în descrierea pozei „Am început săptămâna bine ??☝?”.  Prezentatoarea de televiziune se află acum în Turcia, pe platourile de filmare ale emisiunii Puterea dragostei.

”Sunt foarte emoţionată, mă aflu alături de echipa emisiunii «Puterea dragostei», între oameni foarte pasionaţi de ceea ce fac, e o forfotă permanentă aici.Evident că legăm prietenii şi ne cunoaştem din ce în ce mai bine.

Andreea Mantea și celebrul chef
Andreea Mantea și celebrul chef

Suntem optimişti şi foarte nerăbdători ca publicul să îi cunoască pe concurenţii aflaţi în căutarea iubirii. Sunt fericită şi pentru că respir în fiecare zi aerul unui oraş pe care îl iubesc”, a povestit Andreea Mantea. Gazda emisiunii despre dragoste va locui pe toată perioada concursului în Istanbul, adică 6 luni de zile, motic pentru care l-a luat și pe fiul său, David.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×