Cu cine s-a fotografiat Andreea Mantea, în Turcia: „Am început săptămâna bine”

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri mondene
15/01/2019, 11:51
Cu cine s-a fotografiat Andreea Mantea, în Turcia:  „Am început săptămâna bine” GALERIE FOTO
Cu cine s-a pozat Andreea Mantea în Turcia? Fotografia a stârnit controverse

Andreea Mantea s-a fotografiat alături de cei mai discutați bărbați, în Turcia. Frumoasa brunetă a postat în mediul online poza în cauză, la care a atașat mesajul: „Am început săptămâna bine ??☝?”. Prezentatoarea se află în Istanbul, pe platourile de filmare a emisiunii a cărui gazdă este, Puterea Dragostei. ”Sunt foarte emoţionată, mă aflu alături de echipa emisiunii «Puterea dragostei», între oameni foarte pasionaţi de ceea ce fac, e o forfotă permanentă aici.

Evident că legăm prietenii şi ne cunoaştem din ce în ce mai bine. Suntem optimişti şi foarte nerăbdători ca publicul să îi cunoască pe concurenţii aflaţi în căutarea iubirii. Sunt fericită şi pentru că respir în fiecare zi aerul unui oraş pe care îl iubesc”, a povestit Andreea Mantea despre emisiunea despre dragoste.

Andreea Mantea, fotografiată alături de Nusret Gökçe, în Istanbul

Andreea Mantea este în Turcia pentru filmările celui mai nou proiect despre dragoste. Frumoasa brunetă va sta 6 luni în Istanbul, fapt pentru care are tot timpul din lume să descopere cele mai frumoase locuri ale Turciei și să se bucure de delicatesele locale. Aceasta, aflată la un restaurant de renume, s-a întâlnit cu Nusret Gökçe, cunoscut pentru conceptul său Salt Bae, care a făcut înconjurul lumii.

Andreea Mantea, fotografiată cu cel care a creat conceptul Salt Bae, în Turcia
Andreea Mantea, fotografiată cu cel care a creat conceptul Salt Bae, în Turcia

Prezentatoarea de televiziune este acum în Istanbul, unde l-a adus și pe micuțul David. Andreea Mantea nici nu s-ar fi gândit să stea departe de fiul ei timp de 6 uni de zile, astefl că și-au reînceput o nouă viață aici. David face grădinița aici și învață ușor limba turcă. „Sunt îndragostită de Turcia, de frumuseţea locurilor, de preparatele delicioase, de bogaţia culturii acestei ţări. Iar forfota colorată a Istanbulului mă fascinează! Ne acomodăm uşor, uşor.

Andreea Mantea și David, în Turcia
Andreea Mantea și David, în Turcia

David se simte foarte bine aici, şi asta nu face decât să mă bucure şi mai tare. În curând, va merge şi la grădiniţă aici, dar mă pasc nişte emoţii uriaşe, pentru că nu stăpâneşte foarte bine limba turcă, deşi a început să înveţe câte ceva. Nu îl văd speriat în momentul în care aude că se vorbeşte în jurul lui o altă limbă. Încearcă să se adapteze şi să le explice celor din jur ceea ce vrea, aşa cum poate el”, a mai declarat Andreea Mantea, pentru wow.bizz.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×