Andreea Mantea va prezenta o nouă emisiune, la Kanal D! Mesajul transmis de brunetă

Ana Chivu   
în Stiri mondene
13/11/2018, 16:38
Andreea Mantea va prezenta o nouă emisiune, la Kanal D! Mesajul transmis de brunetă
Andreea Mantea va prezenta o nouă emisiune de dragoste, la Kanal D!

Andreea Mantea va fi gazdă a unei noi emisiuni de la Kanal D, așadar și-a anunțat recent plecarea de la emisiunea pe care o prezintă la momentul actual, „Te vreau lângă mine”.

Kanal D aduce un nou show de iubire celor ce adoră să privească evoluțiile relațiilor. Astfel că „Puterea dragostei” își va face apariția pe data de 19 noiembrie, bucurând viitori fani ai acesteia de nu mai puțin de șase ori pe săptămână.

  • De luni până vineri, emisiunea va avea câte două ediții, una de la 11.00 și de la 13.00.
  • Sâmbăta de la 15.30.

Andreea Mantea, gazda unei noi emisiuni de dragoste!

Postul Kanal D aduce un nou show cu și pentru dragoste. „Puterea dragostei” va fi prezentată de Andreea Mantea, care va părăsi în curând „Te vreau lângă mine”. Vedeta va pleca la filmări în Turcia, așa că a lăsat un mesaj pe un site de socializare în care anunță plecarea. „Dragii mei, aceasta este ultima saptamana in care puteti urmari emisiunea “Te Vreau Langa Mine“. Începând de luni, 19 noiembrie, ora 10.00-12.00 și de la ora 13.00-15.00 vă invit să urmăriți o nouă emisiune!

Puterea Dragostei este un reality show matrimonial unde 6 fete și 6 băieți s-au înscris pentru a-și găsi marea iubire! Pentru această experiență, ei au plecat deja în Istanbul, Turcia, unde se vor desfășura filmările”, a fost mesajul Andreei Mantea din spațiul virtual.

„Puterea Dragostei”

Noul format al emisiunii care seamănă cu o alta, tot din cadrul trustului Kanal D, „Noră pentru mamă”, va aduce în fața telespectatorilor 7 perechi a câte 7 femei și 7 bărbați. Toți vosr sta separat, înafara timpului petrecut împreună în casa dragostei. Aceștia vor avea un timp de 8 ore în care își pot găsi iubirea, pentru că dincolo de timul acesta, cele 7 perechi nu au voie să se vadă.  „Noră pentru mamă” a avut-o ca moderatoare în trecut pe Gabriela Cristea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×