Florin Salam i-a dat o palmă Loredanei Chivu! S-a pornit un scandal monstru

Ana Chivu   
în Stiri mondene
06/01/2019, 12:29
Florin Salam i-a dat o palmă Loredanei Chivu! S-a pornit un scandal monstru
Florin Salam i-a dat o palmă Loredanei Chivu de față cu fiica sa, Betty Salam.

Florin Salam a pălmuit-o pe Loredana Chivu în fața tuturor aflați la un local de manele, conform surselor Cancan.Se pare că gestul violent făcut de marele cântăreț de manele a fost ca urmare a unui sărut venit din partea fostei asistente de la Capatos. Din păcate pentru cântăreț, situația a fost de două ori mai jenantă pentru că s-a întâmplat de față cu Betty, fiica artistului.  Bărbatul se află într-o relație cu Roxana, mama celor 3 copii ai lui.

„Roxana are foarte mulți dușmani. Nu știu de ce, mai ales de când e lângă mine. Nu mai are nicio prietenă, asta îmi pare rău că o spun. (…) Toată lumea vrea să o îndepărteze de mine, dar nu o să reușească. Eu, în primul rând, o iubesc. Orice persoană pe care o țin lângă mine, eu – ca lider, pentru că eu sunt lider, eu dacă spun ceva, înseamnă că îl locul acela sunt lider – nu îmi țin niciodată persoane lângă mine pe care nu le iubesc. Eu, dacă o țin pe Roxana, o țin că o iubesc, Roxana îmi aparține, e viața mea, e mama copiilor mei, e frumusețea mea”, a spus manelistul

Florin Salam a pălmuit-o pe Loredana Chivu!

Cântărețul de manele-a dat o palmă Loredanei Chivu după ce aceasta l-a sărutat.  Se pare că fosta asistentă de televiziune și-a expirmat cam deplasat fericirea că îl vede pe Regele manelelor, astfel a recurs la gestul de neimaginat. În localul cu pricina se afla și Betty, fiica lui Florin Salam, motiv dublu pentru artist pentru a se simți stânjenit de cele petrecute.  Iubitul cântăreț trăiește acum o poveste de dragoste alături de Roxana Dobre, cea care i-a dăruit 3 copii.

Florin Slam și iubita sa, Roxana Dobre
Florin Slam și iubita sa, Roxana Dobre

Deși relația a decurs cu năbădăi, aceștia găsesc mereu calea de mijloc, astfel că reușesc să treacă peste micile probleme apărute pe parcurs. ”Sunt momente în viață în care calci strâmb, dar decât să greșesc la 50 de ani, mai bine o fac acum. Văd atâtea ispite, dacă nu le întâlnești, nu știi cum e. Acum, însă, mi-am ales să-mi văd de copiii. N-aș fi fericit niciodată dacă aș minți o femeie ”Te iubesc”, eu iubesc. Eu, pe Roxana mea, o iubesc. E mama copiilor mei. Și ea cred că mă iubește”, a declarat Florin Salam.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×