Loredana Chivu, audiată la DIICOT. Este implicat și fostul iubit

Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
11/10/2018, 21:44
Loredana Chivu, audiată la DIICOT. Este implicat și fostul iubit
Loredana Chivu, audiată la DIICOT, alături de fostul iubit

Loredana Chivu și fostul ei iubit, Mihai Colesnicov, au fost audiați în cursul zilei de joi, la DIICOT. Se pare că cei doi au dost implicați într-un dosar de fraudă informatică, despre care până în acest moment, nu se cunosc mai multe informații.

UPDATE, ora 20.00: Potrivit unor surse judiciare citate de Cancan.ro, Loredana Chivu ar fi fost deja pusă sub acuzare. Aceasta s-ar face vinovată pentru complicitate la mai multe infracțiuni prevăzute de articolul 365 din Codul Penal. Alături de ea, în același dosar este cercetat și Mihai Colesnicov, fostul ei iubit.

Loredana Chivu este acuzată, alături de fostul iubit, pentru fraudă informatică
Loredana Chivu este acuzată, alături de fostul iubit, pentru fraudă informatică

Loredana Chivu, audiată la DIICOT. Ar fi fost pusă deja sub acuzare

Loredana Chivu ar fi ieșit în lacrimi de la audieri, potrivit unor martori. Aceasta pare că a fost pusă deja sub acuzare, potrivit articolului 365 din Codul Penal. Acesta prevede următoarele:
”Operaţiuni ilegale cu dispozitive sau programe informatice
(1) Fapta persoanei care, fără drept, produce, importă, distribuie sau pune la dispoziţie sub orice formă:
a) dispozitive sau programe informatice concepute sau adaptate în scopul comiterii uneia dintre infracţiunile prevăzute în art. 360-364;
b) parole, coduri de acces sau alte asemenea date informatice care permit accesul total sau parţial la un sistem informatic, în scopul săvârşirii uneia dintre infracţiunile prevăzute în art. 360-364,
se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.
(2) Deţinerea, fără drept, a unui dispozitiv, a unui program informatic, a unei parole, a unui cod de acces sau a altor date informatice dintre cele prevăzute în alin. (1), în scopul săvârşirii uneia dintre infracţiunile prevăzute în art. 360-364, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.”

Cine este fostul iubit al Loredanei Chivu, Mihai  Colesnicov

Mihai Colesnicov este un tânăr care are până în 30 de ani și care este om de afaceri. Acesta a avut o relație, la începutul acestui an, dar s-au despărțit după ce s-ar fi cuplat cu o prietenă a Loredanei Chivu.

Unii susțin că, recent, Loredana Chivu s-ar fi împăcat cu el, deși acum câteva zile, la Antena Stars, chiar ea a declarat că este singură. Bărbatul pleacă dese ori din țară și este văzut mereu în localuri scumpe și cu mașini și lucruri de lux. Pentru același lux pare să dea acum socoteală și Loredana Chivu, în cadrul audierilor de la DIICOT, într-un dosar cu carduri false.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×