Loredana Chivu a făcut schimb de iubiți cu cea mai bună prietenă! Cine este noul crai!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
07/05/2018, 10:54
Loredana Chivu a făcut schimb de iubiți cu cea mai bună prietenă! Cine este noul crai! GALERIE FOTO
Loredana Chivu a fîcut schimb de iubiți cu cea mai bună prietenă

Nebunie în lumea mondenă! Loredana Chivu a făcut schimb de iubiți cu fosta sa amică! După ce a suferit intens și a fost chiar la un pas să-și ia viața, Loredana Chivu iubește din nou! Deși a fost mințită și înșelată de Mihai Colesnicov chiar cu amica ei, frumoasa blondă nu și-a pierdut încrederea în bărbați.

Actualul iubit al Loredanei Chivu este Dany Balint, fiul lui Sile Cămătaru, potrivit Spynews.ro. Această poveste de iubire a început după ce Mihai Colesnicov a înșelat-o pe blondă cu Bianca, tânăra care se iubea cu băiatul cunoscutului interlop. Ca o posibilă răzbunare, Loredana Chivu a intrat pe sub pielea lui Dany Balint. Loredana Chivu este mai veselă acum, lucru care se vede cu ochiul liber pe rețelele de socializare, unde a postat o fotografie dintr-un parc din Capitală. „Happy sunday?❤️”, a scris frumoasa blondă.

Loredana Chivu a făcut schimb de iubiți cu cea mai bună prietenă. ”Nu te stresa”

În urmă cu câteva zile, Dany Balint și-a așternut și el câteva gânduri pe o rețea de socializare. „Poate că nu e mereu așa cum ne-am dori să fie și lucrurile nu decurg așa cum ar trebui, dar nu te stresa, nu te obosi să încerci să schimbi ceva forțat, dacă trebuie să se întâmple ceva se întâmplă în ciudă tuturor piedicilor!”, este mesajul scris recent pe Facebook de fiul lui Sile Cămătaru.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×