Nou show de talente la PRO TV! Câți bani pun la bătaie Loredana Groza și Cabral

Maria Cristina   
în Stiri mondene
16/11/2018, 15:22
Nou show de talente la PRO TV! Câți bani pun la bătaie Loredana Groza și Cabral GALERIE FOTO
Nou show de talente la PRO TV! Câți bani pun la bătaie Loredana Groza și Cabral

Un nou show de talente va începe la PRO TV. Câți bani pun la bătaie gazdele emisiunii, Loredana Groza și Cabral! Show-ul muzical va fi prezentat de către două vedete PRO TV, carismaticii Loredana Groza și Cabral. Aceștia au dat startul înscrierilor și au dezvăluit ce sumă de bani va fi pusă în joc pentru marea competiție a talentelor.

„Cântă acum cu mine”, căci așa se va numi show-ul de talente, va avea ca premiu suma de 50.000 de euro. Formatul emisiunii este unul britanic și presupune ca fiecare concurent să-și arate veleitățile atunci când intră pe scenă pentru a-i convinge pe cei 100 de experți să cânte alături de ei. Cel care reușește să atragă cei mai mulți jurați va merge direct în finală în lupta pentru marele premiu de 50.000 de euro.

 Cabral Ibacka și Loredana Groza vor prezenta „Cântă acum cu mine”

Noul show de pe PRO TV: „Cântă acum cu mine”
Noul show de pe PRO TV: „Cântă acum cu mine”

Cabral Ibacka va fi gazda emisiunii „Cântă acum cu mine”, iar Loredana Groza îi va aduce pe cei 100 de jurați.

„Întotdeauna mi s-a părut că atunci când vine vorba de spectacol, nu ajunge să ai doar un talent. Ci trebuie să fii tare 360 de grade. De aceea cred că nebunia asta care se numeşte «Cântă acum cu mine» va cere de la competitori ce nu s-a cerut până acum: show complet. De la voce şi abilităţi tehnice, până la prezenţă pe scenă, dans şi puterea de a ridica oamenii de pe scaune. Pentru că de data asta nu vom avea un juriu format din trei sau patru specialişti, ci cel mai dificil juriu din lume: 100 de oameni. Concurenţii vor trebui să convingă 100 de oameni să se ridice, să cânte şi să danseze împreună cu ei. Dacă vor reuşi… înseamnă că şi cei de-acasă vor cânta şi vor dansa deopotrivă“, a spus Cabral.

Înscrierile la emisiunea „Cântă acum cu mine”: „Dacă îţi place să cânţi pop, rock, disco, clasic, musical sau orice alt stil muzical, dacă ai band sau îţi place să fii singur pe scenă, dacă eşti amator sau poate profesionist, nu contează. Important e ca prin vocea ta să-i faci pe cei 100 de specialişti să cânte alături de tine, iar o ţară întreagă să vibreze. Înscrie-te acum la 0752.142.683 sau vino direct la preselecţii, sâmbătă, 8 decembrie, de la ora 10.00, la Hotel IBIS Gara de Nord“.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×