Diana Ross și Michael Jackson au făcut show pe scena de la Vocea României

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
10/11/2018, 14:37
Diana Ross și Michael Jackson au făcut show pe scena de la Vocea României
Anunț important făcut de PRO TV! Ce se întâmplă cu Vocea României

Vocea României a fost în cel de-al treilea episod al confruntărilor lider de audiență! ”Diana Ross și Michael Jackson” au făcut show pe scena concursului! Echipa lui Smiley a adus din nou publicului un moment de neuitat. Cel supranumit Michael Jackson al României, pe numele său Bogdan Ioan, a cântat în audițiile pe nevăzute piesa ”Earth Song”, ce aparține legendei muzicale cu care acum se identifică. În vârstă de 28 de ani, neavând studii muzicale, a surprins prin interpretarea și timbrul vocii sale, cele două fiind  asemănătoare cu ale lui Michael Jackson. Atunci, bărbatul a întors toate cele 4 scaune, în așa fel ajungând la dueluri. Așadar, antrenorul pe care l-a ales a decis ca Bogdan să se confrunte cu Daria Mirea, cei doi cântând ”Done For Me”, Charlie Puth feat. Kehlani. La momentul în care antrenorul trebuia să spună câteva cuvinte despre învățăceii săi, acesta a ales să le descrie duelul simplu: ”Diana Ross și Michael Jackson”. Mai apoi, Pavel Batoș, prezentatorului concursului muzical, a dat cuvântul și celorlalți jurați.

Tudor Chirilă a fost de părere că duelul se poate descrie prin echilibru. Ba mai mult, actorul a precizat că fiecare dintre concurenți și-au adus aportul personal. În schimb, Andra a fost surprinsă în special de interpretarea Dariei. Mai mult, cântăreața a mărturisit că, în pofida faptului că în audiții a fost de-a dreptul impresionată de Bogdan, avea așteptări ca și de această dată să fie la fel, însă nu a fost așa. Astfel că, Andra a înclinat puternic spre Daria.

Vocea României, lider de audiență! Duelul dintre ”Diana Ross și Michael Jackson” a fost incendiar!

vocea romaniei lider de audienta. Diana Ross și Michael Jackson au facut show!
Daria Mirea și Bogdan Ioan, pe scena concursului Vocea României

În cele din urmă, a venit și rândul Irinei Rimes care a precizat că Bogdan a ieșit din tipare la prima sa apariție pe scena concursului muzical, așa că speră să o facă și în continuare, alegerea ei fiind Bogdan în urma confruntării. Și, după cum și majoritatea colegilor săi care aleg soarta concurenților ar fi vrut, alegerea lui Smiley a fost Bogdan Ioan.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×