Smiley a dat în judecată Poliția Locală București!

Alexandra Chivu   
în Instant Articles
08/11/2018, 19:14
Smiley a dat în judecată Poliția Locală București!
Smiley a dat în judecată Poliția Municipiului București

Smiley a dat în judecată poliția Locală a Municipiului București! Juratul de la Vocea României a contestat o amendă pe care a primit-o de la polițiștii locali din Capitală. Mai exact, este vorba despre faptul că judecătorul repartizat să soluționeze cauza a cerut să fie schimbat rapid. Pe scurt, firma lui Smiley a contrazis decizia instanței.  ”HAHAHA Production”  a primit de la Poliția Locală București, pe data de  5 iunie 2018, două plângeri contravenționale. Conform informațiilor din presă, artistul a devenit posesorul amenzilor la câteva zile după ce a concertat la Arenele Naționale din Capitală, eveniment pe care, de altfel, îl organizează în fiecare an. Momentan, nu se știe cât este amenda, însă firma cântărețului a avut anul trecuto cifră de afaceri în valoare de 7,7 milioane de lei, adică 1,6 milioane de euro.

Potrivit wowbiz, dosarul lui Smiley a ajuns în mâinile iubitei lui Filip, fratele său, care este magistrat. Mihaela Cristina Lică ar fi trebuit să se ocupe de procesul pentru ”HAHAHA Production”, însă legea nu îi permite din cauza faptului că aceasta are legături personale cu deținătorul companiei muzicale.

Smiley a dat în judecată Poliția Locală București! Procesul este în faza administrării probelor

Politia locală din bucuresti
În fotografie se află Poliția Locală

În prezent, dosarul ”HAHAHA Production vs Poliția Locală” are la cârmă alt judecător, iar procesul este în faza administrării de probe. La sfârșitul lunii va avea loc următoarea înfățișare pentru a se soluționa cazul cât mai repede.

Cât despre dragoste, acesta a declarat de curând că nu va fi niciodată îngrădit, ba chiar strigând de curând că este liber ca pasărea cerului. De asemenea, acesta a clarificat și aspectul legat de căsătorie, admițând că nu intră în palnurile lui de viitor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×