Loredana Groza, makeup de excepție! Arată de 20 la 48 de ani

Maria Cristina   
în Stiri mondene
10/11/2018, 23:59
Loredana Groza, makeup de excepție! Arată de 20 la 48 de ani GALERIE FOTO

Loredana Groza adoptă makeup-uri dramatice, care îi vin de minune! Se reinventează din nou și arată exceptional la 48 de ani. Chiar dacă nu mai este la prima tinerețe, Lori arată precum o adolescentă, iar când este allături de fiica sa, Elena (20), parcă ar fi două surori.

Loredana Groza și puterea makeup-ului

Loredana este una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România. Mereu un spirit tânăr, Loredana reușește să se reinventeze constant în showbiz-ul românesc. Ea oferă publicului său showuri extraordinar elaborate. Cântăreața este extrem de excentrică, iar ținutele sale de scene sunt mereu surprinzătoare și apreciate de către criticii de modă.

Blonda radiază pe scenă, iar fanii sunt în extaz când începe spectacolul. De curând, Lori a postat pe contul său de Instagram câteva fotografii în care apare alături de makeup artist-ul Alexandru Abagiu, unul dintre cei mai apreciați din industrie.

Machiajul creat de către Abagiu a fost unul de excepție, iar Loredana Groza a ieșit un alt „om” din mâinile acestuia. Artista arată cu 20 de ani mai tânără, iar fanii au observat acest lucru și i-au sugerat și exclamat următoarele: „Păstrează make-up artistul! Arăți divin!” și „Doamneeeeeee esti incredibil de frumoasa???Perfect make up,hair f❤️r y❤️u!!!!!❤️”

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×