HBO a lansat trailerul oficial al Game of Thrones, sezonul 8! Cum va fi cea mai aşteptată luptă

Silviu Ghering    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
06/03/2019, 09:09
HBO a lansat trailerul oficial al Game of Thrones, sezonul 8! Cum va fi cea mai aşteptată luptă GALERIE FOTO
HBO a lansat trailer-ul oficial al Game of Thrones, sezonul 8!

HBO a lansat trailer-ul oficial pentru ultimul sezon al serialului-fenomen „Game of Thrones” / „Urzeala tronurilor”. Montajul oferă o primă impresie despre ceea ce ar însemna cea mai mare scenă de luptă din istoria televiziunii. După un șir de speculații și câteva fotografii de pe platourile de filmare, sezonul 8 este din ce în ce mai aproape și va avea premiera mondială pe 14 aprilie (15 aprilie în România).

HBO a lansat trailer-ul oficial al Game of Thrones, sezonul 8

Primul trailer pentru ultimul sezon oferă și detalii despre bătălia grandioasă care, de altfel, va fi prezentată pe tot parcursul unui episod, cu mențiunea creatorilor serialului că va fi cea mai lungă scenă de luptă din istoria cinematografiei. În montaj apare și Arya Stark, jucată de Maisie Williams, care fuge din calea unui inamic nevăzut, fiind rănită. „Cunosc moartea, are multe fețe. Aștept cu nerăbdare să o văd pe aceasta”, spune Arya.

Sansa Stark, interpretată de Sophie Turner, este surprinsă în timp ce vede pentru prima dată dragonii, Jon Snow se gândește la masacrul ce va urma cu Umblătorii Albi: Vin. Dușmanul nostru nu se oprește, nu obosește, nu se teme”, în timp ce Jaime Lannister pare să se alăture bătăliei de la Winterfell: Am promis că voi lupta pentru cei vii și intenționez să-mi țin promisiunea”. Cersei Lannister apare la fel de mândră, și, evident,  din ultimul sezon nu vor lipsi nici Mama Dragonilor, Tyrion Lannister, Samwell Tarly, Varys, Bran Stark, Davos Seaworth și Gwendoline Christie.

Cine va ocupa râvnitul Tron de Fier

Primul trailer pentru ultimul sezon GOT vine la scurt timp după ce HBO a lansat 20 de postere care ilustrează miza bătăliei finale, anume cine va ocupa râvnitul Tron de Fier, construit din o mie de săbii.

HBO a lansat trailer-ul oficial al Game of Thrones, sezonul 8! Cum va fi cea mai aşteptată luptă
Cine va ocupa râvnitul Tron de Fier?

Echipa serialului a fost zgârcită în detalii, dar fanii Game of Thrones au remarcat un detaliu fabulos în posterul cu John Snow. Cel care spune că nu știe nimic se află în aceeași poziție ca Ned Stark, tatăl personalui, care a sfârșit tragic în primul sezon al serialului. „Credeaţi că nu vom observa modul similar în care amândoi ţin sabia. Momentul în care Ned a murit a fost cel mai trist”, a scris un fan.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×