Jon Snow din „Game of Thrones”, beat mort în ploaie. S-a îmbătat într-un bar din Paris, dar ce a urmat e colosal

în Reality show
22/03/2018, 11:50
Jon Snow din „Game of Thrones”, beat mort în ploaie. S-a îmbătat într-un bar din Paris, dar ce a urmat e colosal GALERIE FOTO
Faimos pentru rolul Jon Snow, starul a fost departe de farmecul care l-a făcut un star mondial adorat de milioane de femei. Aflat în vacanţă la Paris, s-a îmbătat şi a început să bântuie, împleticindu-se, pe străzile udate de o ploaie rece ale capitalei Franţei.
 
La un moment dat, dezechilibrat complet, s-a rezemat de o dubiţă. Deşi într-o stare nu tocmai fericită, a demonstrat acelaşi farmec personal şi când a stricat ansamblul negru pe care îl purta în tentativele de a se menţine „în linie dreaptă”.
 
Nu este pentru prima dată când Kit, în vârstă de 31 de ani, are „ieşiri” nefericite. La începutul anului, după ce a făcut scandal într-un local din New York, a fost pur şi simplu evacuat, cu dimensiunea lui de star internaţional cu tot. Cu câteva luni în urmă, Kit, unul dintre cei mai bine plătiţi actori din lume la acest moment (500.000 de dolari pentru fiecare episod din „Game o Thrones), şi-a anunţat logodna cu colega sa de platou, Rose Leslie.
 
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×