Este oficial! Pe ce dată este premiera sezonului 8 din Game of Thrones

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
14/01/2019, 13:54
Este oficial! Pe ce dată este premiera sezonului 8 din Game of Thrones
Este oficial! Pe cât este premierea sezonului 8 din Game of Thrones

S-a făcut anunțul oficial! Sezonul 8 al serialului TV „Game of Thrones” va avea premiera pe 14 aprilie, anunță producătorul serialului fenomen, potrivit variety.com. Anunțul a venit imediat după finalul unui clip de promovare al serialului „Crypts of Winterfell”, care se va difuza duminică, la HBO, chiar înainte de premierea sezonului 3 al producției „True Detective”.

David Nutter, laureat al premiului Emmy a fost cel care a regizat acest clip video. Sezonul 8 din „Urzeala Tronurilor” va avea șase episoade, iar fanii au fost nevoiți să aștepte mai bine de un an și jumătate.

Premierea sezonului 8 din Game of Thrones

Este oficial! Pe cât este premierea sezonului 8 din Game of Thrones
Este oficial! Pe cât este premierea sezonului 8 din Game of Thrones

Cel mai de succes serial produs de HBO are aproximativ 30 de milioane de fani în Statele Unite și alte milioane bune la nivel mondial. Game of Thrones este un fenomen global, iar sezonul final este așteptat de mai bine de un an și jumătate. Chiar dacă fanii au fost dezamăgiți să audă că au așteptat atât de mult pentru șase episoade…acestea vor fi măcar duble pentru a-i mai alina puțin pe fanatici.

Finalul serialului va aduce în prim-plan familia care va câștiga controlul asupra Tronului de Fier din cele 7 Regate din Westros. „Ne-am dat cu toții seama că este sfârșitul. Când am citit scenariul ultimului sezon, toți împreună, a fost foarte emoționant. Pentru prima dată în istoria ‘Game of Thrones’ toată lumea era prezentă. Fiecare membru al distribuției era prezent sau aproape. Simțim cu toții că ne apropiem de sfârșit. Atunci încercăm să profităm, să fim împreună mai mult, să mergem la masă împreună mai des… Să profităm de norocul nostru”, a declarat Sophie Turner

Jason Momoa le-a spus fanilor că finalul va fi unul „incredibil”„Va da peste cap o mulțime de oameni. Și îmi pare rău de asta pentru că sunt un mare fan și nu aș fi vrut să știu ce se întâmplă”, a precizat cel care a jucat personajul Khal Drogo.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×