Când începe ultimul sezon din Game of Thrones. HBO a precizat data primului episod

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
09/01/2019, 18:38
Când începe ultimul sezon din Game of Thrones. HBO a precizat data primului episod
Când începe ultimul sezon din Game of Thrones. HBO a precizat data primului episod

S-a aflat când va începe ultimul sezon din Game of Thrones! Sezonul 8 (ultimul) din serialul fenomen este produs și difuzat de către HBO, care a anunțat și perioada în care fanii Game of Thrones, care nu sunt deloc puțini, se vor bucura de ultimele șase episoade din Urzeala Tronurilor.

Sezonul 8 din Urzeala Tronurilor va avea șase episoade regizate de către David Benioff,  D.B. Weiss, David Nutter și Miguel Sapochnik. Mult a fost, puțin a mai rămas! Acesta va rula pe HBO din luna aprilie, dar data exactă nu se cunoaște încă. 

Sezonul 8 din Game of Thrones apare în luna aprile 2019

Așteptarea aproape că a ajuns la final, iar fanii serialului se vor putea delecta cu cele mai fierbinți șase episoade din Game of Thrones. Chiar dacă fanaticii au fost dezamăgiți când au auzit că vor fi doar șase episoade, regizorii s-au conformat și au făcut fiecare episod să dureze aproximativ două ore.

Actrița Sophie Turner, care o interpretează pe Sansei, dezvăluia și lăsa loc de interpretat în legătură cu data difuzării primului episod. Cei mai mulți se așteptau ca la finalul anului trecut să apară măcar unul sau două episoade din serialul fenomen.

„Ne-am dat cu toții seama că este sfârșitul. Când am citit scenariul ultimului sezon, toți împreună, a fost foarte emoționant. Pentru prima dată în istoria ‘Game of Thrones’ toată lumea era prezentă. Fiecare membru al distribuției era prezent sau aproape. Simțim cu toții că ne apropiem de sfârșit. Atunci încercăm să profităm, să fim împreună mai mult, să mergem la masă împreună mai des… Să profităm de norocul nostru”, a mai spus actrița.

Secvențe din Sezonul 8 Game of Thrones cu regina Daenerys și Jon Snow

 

Sezonul 8 din Urzeala Tronurilor se așteaptă a fi incendiar, iar actorii le ridică așteptările fanilor și mai mult. De exemplu, Jason Momoa le-a spus acestora că finalul fa vi unul „incredibil”! „Va da peste cap o mulțime de oameni. Și îmi pare rău de asta pentru că sunt un mare fan și nu aș fi vrut să știu ce se întâmplă”, a precizat cel care a jucat personajul Khal Drogo.

Secvențele apărute din ultimul sezon sunt scurte, dar pentru fanii serialului înseamnă enorm! Le pune la încercare agilitatea și puterea de a intui detalii picate pe care vor urma să le vadă în Sezonul 8 Game of Thrones. „Winterfell este al vostru, înălțimea voastră”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×