Gigi Becali, atac fară precedent la adresa lui Dragnea! „Este un tiran”

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
01/12/2018, 15:31
Gigi Becali, atac fară precedent la adresa lui Dragnea! „Este un tiran”
Gigi Becali îl atacă pe Liviu Dragnea

Gigi Becali a lansat un atac extrem de dur la adresa lui Liviu Dragnea şi a spus că 1 Decembrie, Ziua Naţională a României, este potrivită pentru a protesta. Patronul de la FCSB l-a numit „gangster” pe preşedintele PSD.

Liviu Dragnea a luat parte la ceremonia de 1 Decembrie, deşi anunţase că problemele de sănătate nu îi pot permite. Nu s-a protestat, aşa cum a spus Gigi Becali, însă au fost huduiţi reprezentanţii Jandarmeriei Române, după cele întâmplate la protestele  de pe 10 august.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Gigi Becali, atac fară precedent la adresa lui Dragnea

„În Centenar dacă nu spunem adevărul când să-l spunem? În Centenar spunem adevărul. Și știți care este adevărul? Adevărul este că noi din punct de vedere al nivelului de trai suntem ultima țară din Europa. Adevărul este că tot timpul avem probleme cu UE și ne atenționează despre lucrurile pe care le facem cu justiția.”

Liviu Dragnea la parada de 1 decembrie

„Dacă vorbim de Centenar noi la ora asta țara românească este acaparată de mafie cu cel mai mare gangster în fruntea ei: marele gangster Dragnea Liviu. Și dacă noi sărbătorim și îi permitem unui gangster să distrugă o țară în Centenar atunci noi suntem niște găini și nu mai vrem să fim noi demni.

Care demnitate? Dacă suntem ultimii în Europa la toate? Care-i demnitatea? Dacă noi avem un gangster pe care nimeni nu poate să-l dea jos din statul român și distruge țara. Pe omul acesta chiar nu poate nimeni să-l oprească. E adevărat că trebuie să fie pace dar orice acține care încearcă să-l dea jos pe gangster aș îndemna toată țara la proteste. Dar proteste pașnice nu violente. El este un tiran. Asta este opinia mea. Mâine este cel mai potrivit să se facă protest”, a declarat Gigi Becali la România TV.

Închide ×