Liviu Dragnea, mesaj pentru națiune de 1 Decembrie. VIDEO

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
01/12/2018, 09:36
Liviu Dragnea, mesaj pentru națiune de 1 Decembrie. VIDEO
Liviu Dragnea a transmis un mesaj pentru națiune de 1 Decembrie

Politicienii au trimis diferite mesaje, în spațiul virtual, pentru poporul român, pentru a cinsti Ziua Națională a României. Printre aceștia, se află și Liviu Dragnea care a postat un video pentru a ura ”La mulți ani” României și românilor de pretutindeni. Discursul său a început printr-un sfat care pote face ca țara noastră să devină mai puternică și bogată. ”Doar uniţi în jurul obiectivelor comune, putem construi o Românie puternică, bogată şi mândră, o ţară europeană ce oferă bunăstare românilor, un stat drept cu cetăţenii săi şi respectat de partenerii internaţionali, o naţiune capabilă să îşi apere interesele, valorile şi credinţele. Să medităm în aceste zile asupra cuvântului Unire”, a spus liderul PSD.

De asemenea, Dragnea a completat spunând că datoria noastră de acum este să continuăm lupta pe care au început-o înaintașii noștri. ”Dacă înaintaşii noştri au sacrificat atâtea pentru el, este datoria noastră să îl luăm în serios. La Mulţi Ani România, La Mulţi ani tuturor românilor, oriunde s-ar afla”, a spus președintele PSD.

Mesajul lui Liviu Dragnea pentru națiune de 1 Decembrie ”Doar uniți putem construi o Românie puternică”

Un alt mesaj vine din partea lui Călin Popescu Tăriceanu. Acesta a afirmat că Ziua Națională a României aparține tuturor celor care își prețuiesc istoria și neamul. ” În anul Centenar, este datoria noastră de a duce mai departe idealurile celor care au înfăptuit marea Unire, de a face din România următorilor 100 de ani o ţară prosperă, demnă şi al cărui nume să fie rostit cu mîndrie şi respect, peste tot în lume”, a transmis președintele Senatului.

De asemenea, și Carmen Dan a avut un mesaj pentru români. Politicianul a amintim oamenilor că am avut norocul de a ne naște pe un pământ care este denumit și ”Grădina Maicii Domnului”. ” Suntem privilegiați să trăim acest moment unic în istorie – Centenarul Marii Uniri! Am avut șansa să ne fi născut într-o țară despre care se spune că este Grădina Maicii Domnului, iar această binecuvântare merită răsplătită cu smerenie și recunoștință. Părinții părinților noștri au conturat destinul istoric al României prin sacrificiu și dăruire necondiționată. Să ne rezervăm această zi pentru a le omagia jertfa în cel mai sincer și respectuos mod posibil!

Carmen Dan, mesaj pentru români de Ziua Națională a României

mesaj liviu dragnea pentru natiune de 1 decembrie
Carmen Dan a afirmat că doar uniți putem duce lupta înaintașilor noștri mai departe

Eu sunt convinsă că în sufletele fiecăruia dintre noi bate o inimă de român și mi-aș dori ca măcar astăzi să bată în același ritm. Ne avem unul pe altul și, împreună, avem o țară cu care ne mândrim pentru oamenii ei, pentru istoria ei demnă, pentru frumusețea ei, dar mai ales pentru că este a noastră. Acesta este mesajul meu adresat românilor. Acesta este mesajul meu adresat și dumneavoastră, angajați ai Ministerului Afacerilor Interne, indiferent dacă vă desfășurați activitatea în țară sau în misiuni internaționale. De Ziua Națională, vă doresc tuturor sănătate, viață lungă, putere de muncă și realizări pe toate planurile! Centenarul Marii Uniri să vă găsească împăcați sufletește, dedicați semenilor și devotați valorilor noastre naționale! La mulți ani, România! La mulți ani, români!”, a transmis Carmen Dan.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×