Mesajul președintelui Klaus Iohannis de 1 Decembrie

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
01/12/2018, 09:17
Mesajul președintelui Klaus Iohannis de 1 Decembrie
Mesajul lui Klaus Iohannis de 1 decembrie pentru națiune

Cu ocazia Zilei Naționale a României, politicienii au lăsat câte un mesaj pentru a cinsti acest eveniment. Printre aceștia, se numără și presedintele Klaus Iohannis. Liderul statului a subliniat că prin puțin efort, putem dovedi că ducem mai departe visul de libertare și democrație al înaintașilor noștri, care au consolidat Marea Unire. ”Sărbătorim împreună Centenarul Marii Uniri, momentul fondator al existenței noastre naționale. Avem o șansă uriașă pentru următorii 100 de ani: să dovedim că ducem mai departe visul de libertate și democrație al înaintașilor, că îl apărăm și îl prețuim. Să nu uităm niciun moment că este o onoare și o mândrie să facem parte din această națiune. La mulți ani, dragi români! La mulți ani, România! ”, a scris Klaus Iohannis pe contul său de socializare.

Un alt mesaj plin de speranță a avut și ministrul Fondurilor Europene. Rovana Plumb a precizatt că numai dacă vor fi uniți putem răzbi. ”Mi-aș dori mult ca și azi, la 100 de ani de la momentul 1918, întreaga clasă politică să fie unită pentru a asigura stabilitatea țării. Haideți să fim români patrioți, înainte de a fi oameni politici! Istoria ne demonstrează că numai când am fost uniți am făcut lucruri mărețe. Și nu mă refer doar la momentul 1918, ci și la aderarea României la NATO, în anul 2004, precum și la aderarea țării noastre la Uniunea Europeană, în anul 2007.

Președintele Klaus Iohannis, mesaj pentru națiune, de 1 decembrie

mesajul presedintelui klaus iohannis pentru natiune de 1 decembrie
Ministrul Fondurilor Europene a afirmat, de 1 Decembrie, că doar dacă suntem uniți putem răzbi ca popor

Dacă vom fi separați, ne vor frânge unul câte unul. Dacă vom fi uniți, nimic nu ne va putea sta în cale. Doar așa putem oferi românilor siguranța și încrederea de care au nevoie pentru a trăi, a muncii și a se dezvolta în această țară minunată. Vă urez, dragi români, la mulți ani! Și să fiți mândri de țara în care v-ați născut și trăiți! La mulți ani, România!”, a scris ministrul Fondurilor Europene în spațiul virtual.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×