Liviu Dragnea nu va participa la evenimentele de 1 Decembrie. Cum a motivat absența

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
30/11/2018, 10:46
Liviu Dragnea nu va participa la evenimentele de  1 Decembrie. Cum a motivat absența
Liviu Dragnea și-a motivat absența de la evenimentele de 1 Decembrie

Liderul PSD Liviu Dragnea nu va participa la evenimentele dedicate zilei de 1 Decembrie. Politicianul și-a motivat absența! Reprezentanții cabinetului de presă a Camerei Deputaților au anunțat că liderul PSD nu poate fi prezent din cauza stării de sănătate. Se pare că medicul acestuia nu îi recomandă să stea multe ore la temperaturi scăzute, lucru care ne va priva de prezența lui Liviu Dragnea la evenimentele organizare cu prilejul Zilei Naționale a României. De altfel, președintele PSD a declarat după ședința BPN a partidului, de luni, 26 noiembrie, că nu va participa la recepția oferită cu prilejul zilei de 1 Decembrie, eveniment organizat de Klaus Iohannis, care va avea loc la Palatul Cotroceni.

Așadar, întrebat dacă va onora invitația președintelui României, politicianul a spus ferm: ”Eu nu”. Și, cum marele eveniment se apropie, iar oamenii vor ieși din case pentru a cinsti Ziua Națională a României, a arăta recunoștința oamenilor de înainte care au contribuit la Unirea țării și pentru a se gândi la ce urmează, traficul va avea ceva de suferit.

Liviu Dragnea nu va participa la evenimentele de 1 Decembrie! Motivul este unul medical

liviu dragnea nu va participa la evenimentele de 1 decembrie, acesta si-a motivat absenta
Motivul absenței lui Dragnea de la evenimentele de 1 Decembrie este unul legat de sănătate

Însă, românii trebuie să știe că în privința Metrorex totul va fi sub control, căci programul de circulație începe la orele 05:00 și se va termina la orele 23:00. ”Programul de circulație a trenurilor de metrou se desfășoară între orele 5:00-23:00, cu mențiunea că ultimele trenuri de metrou pleacă la ora 23:00 din stațiile de capăt ale Liniilor de metrou, iar la stațiile Piața Unirii 1 și Piața Unirii 2 se așteaptă transferul călătorilor între Liniile de metrou 1,3 și 2”, conform mesajului transmis de Metrorex.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×