Cine este femeia care va purta drapelul României, la parada de 1 Decembrie! Cum va fi îmbărcată Ecaterina Diaconu

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
28/11/2018, 18:39
Cine este femeia care va purta drapelul României, la parada de 1 Decembrie! Cum va fi îmbărcată Ecaterina Diaconu GALERIE FOTO
Ea este femeia care va purta cu mândrie simbolul Românieie de ziua națională!

Cea care va purta drapelul de ziua națională a României este Ecaterina Diaconu, Locotenent din Brigada 30 Gardă „Mihai Viteazul”. Aceasta va reprezenta imaginea de peste ani a Ecaterinei Teodoroiu, iar pentru acest eveniment special va purta chiar o uniformă din Primul Război Mondial. Mesajele de pe pagina oficială a Observatorului militar n-au încetat să apară.

Toți românii felicită această inițiativă și sunt bucuroși de reprezentația ce va urma să apară. „Nu toate fetele susnt făcute din zahăr, condimente și tot ce e drăguț. Unele fete sunt făcute pentru aventură, fete ce nu au frică” , a fost mesajul acesteia la una din pozele postate în mediul online, din cadrul unei parade.

Ecaterina Diaconu, femeia care va purta drapelul de ziua României!

La sărbătorirea zilei României vom avea parte din nou de o paradă de excepție a militarilor și nu numai, toți în frunte cu Ecaterina Diaconu, locotenent la Brigada de Gardă „Mihai Viteazul”. „Locotenentul Isabela Ecaterina Diaconu din Brigada 30 Gardă „Mihai Viteazul” va comanda detașamentul drapelelor de epocă la Parada militară prilejuită de Ziua Națională a României.

Va fi imaginea peste ani a Ecaterinei Teodoroiu (o coincidență fericită de prenume) și va purta o uniformă din Primul Război Mondial”, a fost mesajul de pe un site de socializare al Observatorului Militar.

Locotenent Ecaterina Diaconu
Locotenent Ecaterina Diaconu

Care au fost mesajele românilor la vestea auzită?

În cea mai mare parte din cei care au luat la cunoștință că Ecaterina Teodoroiu va „renaște” la 1 Decembrie cu ajutorul locotenentului, au fost fericiți și mândri peste măsură. Aceștia au complimentat-o și au felicitat-o nespus.

Locotenent Ecaterina
Locotenent Ecaterina

„Româncele noastre minunate! Nu doar că sunt cele mai frumoase femei din lume, romancile sunt mame minunate, gospodine desăvârșite și, la nevoie, ostași neînfricati! RESPECT!!!”, „Bravo, felicitări!. Sunteți foarte frumoasă, Ecaterina!. Succes în cariera pe care ți-ai ales-o!”,

Militari
Militari

” O nouă Ecaterina. Ce frumos!”. „BRAVO , RESPECT!”, au fost mesajele internauților pentru deja cunoscuta „Noua Ecaterina”, Isabela Ecaterina Diaconu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×