Program Metrorex de Sfântul Andrei și 1 Decembrie

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
29/11/2018, 18:13
Program Metrorex de Sfântul Andrei și 1 Decembrie
Program Metrorex pentru Sf. Andrei și 1 Decembrie!

Metroul circulă diferit în weekend. Autobuzele, troleibuzele, dar și metrourile din Capitală vor avea un program special pentru ziua Sfântului Andrei și de Ziua Națională a României. În zilele de sărbătoare menționate mai sus, liniile de transport vor funcționa la fel ca cele din zilele de duminică, potrivit RATB într-un comunicat.

Din păcate, se anunță că mijloacele de transport vor veni rar în stații, de asemenea, se vor scoate mai puține pe traseu pentru cetățeni. „Metrorex a luat decizia intreruperii utilitatilor catre spatiile comerciale din incinta statiilor de metrou intrucat Contractul de Asociere in Participatiune, incheiat cu Sindomet ServCom. Metrorex a luat cunostinta de aceasta Ordonanta in data de 29.11.2018 si s-a conformat prin reconectarea spatiilor la utilitati. Metrorex va ataca cu apel Ordonanța Judecatoriei Sector 1 in termen legal de 5 zile de la comunicare.”, potrivit unui comunicat recent al Metrorex, despre cea mai nouă informație apărută.

Program  de cirulație Metrorex pentru Sf. Andrei și 1 Decembrie!

Trenurile de metrou din Capitală vor circula în cele două zile de sărbătoare ca de obicei, de la orele 05:00, până la 23:00. „Programul de circulaie a trenurilor de metrou se desfașoara între orele 5:00-23:00, cu mențiunea ca ultimele trenuri de metrou pleacă la ora 23:00 din stațiile de capat ale Liniilor de metrou, iar la stațiile Piaţa Unirii 1 si Piața Unirii 2 se așteaptă transferul călătorilor între Liniile de metrou 1,3 si 2. Începând cu 01.05.2018 circulația trenurilor de metrou pe Linia M4 se va desfașura în toate zilele saptamanii, la un interval de circulație de 11-12 minute”, potrivit mesajului de la Metrorex.

Programul în zilele lucrătoare arată așa: Programul de circulație a trenurilor de metrou se desfașoară între orele 5:00-23:00, cu mențiunea ca ultimele trenuri de metrou pleacă la ora 23:00 din stațiile de capăt ale Liniilor de metrou, iar la stațiile Piața Unirii 1 si Piața Unirii 2 se așteaptă transferul călîtorilor între Liniile de metrou M1, M3 si M2″

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×