Gabriela Firea promovează Bucureștiul. ”Un oraş în care îţi place să trăieşti, o zi sau toată viaţa”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
29/12/2019, 20:05
Gabriela Firea promovează Bucureștiul. ”Un oraş în care îţi place să trăieşti, o zi sau toată viaţa”
Gabriela Firea promovează Bucureștiul. Sursa foto: capital.ro

Gabriela Firea iubește Bucureștiul și nu se sfiește să o spună! Primarul General al Capitalei a distribuit recent pe Facebook un clip de promovare a orașului București. Alături de clipul respectiv, Gabriela Firea a scris și câteva cuvinte despre orașul pe care îl conduce din funcția de Primar General din anul 2016.

Gabriela Firea promovează Bucureștiul

„Bucureştiul este un oraş frumos, viu, surprinzător şi cald, în care istoria se împleteşte armonios cu timpurile moderne. Un oraş care vibrează, care zâmbeşte, care te îmbie să-i afli secretele şi în care îţi place să trăieşti, o zi sau toată viaţa. Un oraş de care merită să te îndrăgosteşti! Eu iubesc Bucureştiul!”, scrie Gabriela Firea.

Cu toate acestea, primarul General Gabriela Firea locuiește în Voluntari, alături de soțul său, primarul orașului Volunturi, și de cei doi copii ai lor David Petru, în vârstă de 7 ani și Zian Mihail, în vârstă de 4 ani.

Gabriela Firea locuiește efectiv în Voluntari

Adresa din buletin însă este una din București, fapt recunoscut de primarul Gabriela Firea la alegerile prezidențiale, când a votat la Colegiul Grivița din Capitală, când Firea a spus că are o locuință în apropiere.

În urmă cu câteva săptămâni, Gabriela Firea îi scandaliza, tot pe Facebook, pe bucureștenii supărați deja deoarece caloriferele din apartamentele lor erau reci ca înainte de 1989. Gabriela Firea s-a filmat și a recitat chiar „Cri cri cri, calorifer gri”.

„Aici lucrez eu de obicei și recunosc, mărturisesc sincer că mai sunt situații în care este nevoie și de un calorifer. Nu, nu, în cazul în care vă gândeați și doreați să transmiteți mesaje negative despre RADET, nu”, a spus Firea în videoclipul de pe Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×