În timp ce bucureștenii se plâng tot mai des că nu au căldură, Gabriela Firea se filmează și recită: „Cri cri cri, calorifer gri” – Video

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
17/12/2019, 17:16
În timp ce bucureștenii se plâng tot mai des că nu au căldură, Gabriela Firea se filmează și recită: „Cri cri cri, calorifer gri” – Video
Gabriela Firea recită poezii pe Facebook. Sursa foto: captură video Facebook Gabriela Firea

În timp ce bucureștenii se plâng că nu au căldură, din cauza tot mai deselor întreruperi de furnizare a energiei termice, Gabriela Firea recită poezii pe Facebook. Primarul Capitalei i-a surprins pe toți astăzi cu o postare care s-a viralizat imediat.

Gabriela Firea le ține de cald cu o poezie bucureștenilor

Firea le oferă locuitorilor Capitalei caloriferul electric drept alternativă, în mesajul pe care îl adresează.

„Aici lucrez eu de obicei și recunosc, mărturisesc sincer că mai sunt situații în care este nevoie și de un calorifer. Nu, nu, în cazul în care vă gândeați și doreați să transmiteți mesaje negative despre RADET, nu”, a spus Firea în videoclipul de pe Facebook.

Ce buget, ce asumare, ce legi electorale, ce trafic si poluare???!! Ieri, tot fb-ul “canta” balada caloriferului! Ca sa vedeti cat de puerili au ajuns unii postaci si chiar influenceri… Asadar, suntem acum in direct atat eu, cat si caloriferul-vedeta!

Gepostet von Gabriela Firea am Dienstag, 17. Dezember 2019

Activitatea RADET, preluată de Termoenergetica

„Nu suntem racordați la regia de termoficare, avem la Primăria Capitalei o centrală proprie, dar pentru ca o încăpere de nivelul acesteia, care, dacă puteți observa este foarte lungă, are aproape 20 de metri lungime și 8 metri lățime, ar trebui ca centrala să fie dată la o temperatură foarte mare și ar însemna și costuri foarte mari”, a declarat primarul general.

„Cri cri cri, calorifer gri”, a parafrazat apoi primărița Capitalei stârnind indignarea celor care au ajuns să se roage la Divinitate să aibă apă caldă în calorifere.

„Așa cum glumeam trist în anunțul LIVE-ului, balada acestui calorifer gri. Știți cum se spune: pornind de la cri cri toamnă gri, și aici cri cri calorifer gri. E păcat, ce să spun? E mare păcat că aici a ajuns și politica, a ajuns aici și o parte din presă, fiindcă nu vreau să cad în păcatul generalizării”, a completat Gabriela Firea.

În ultimii ani, activitatea RADET a fost transferată la noua companie municipală, Termoenergetica, instituție care se ocupă acum de repararea țevilor cu probleme din sectoarele bucureștene.

Acum câteva zile, zeci de persoane au protestat cu ligheane și prosoape în fața sediului Primăriei București pentru că nu au apă caldă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×