Gabriela Cristea și Tavi Clonda amână nunta: Este ultima mea grijă acum

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
06/02/2019, 18:50
Gabriela Cristea și Tavi Clonda amână nunta: Este ultima mea grijă acum GALERIE FOTO
Gabriela Cristea și Tavi Clonda amână nunta din cauza celei de-a doua sarcini

Gabriela Cristea a venit cu o vește neașteptată! Prezentatoarea de televiziune amână nunta cu Tavi Clonda din cauza celei de-a doua sarcini a moderatoarea TV. În urmă cu patru ani, cei doi s-au căsătorit civil, urmând ca la ceva vreme să-și unească destinele și în fața lui Dumnezeu, însă nu a fost să fie.

Întrebată recent când va avea loc nunta cu partenerul ei de viață, îndrăgita prezentatoare a spus:„Vă daţi seama că nunta este, acum, ultima mea grijă. Nu mai facem nicio nuntă, ne concentrăm pe sarcină. Oricum ar fi fost un eveniment restrâns, nu o petrecere cu fast”.

Prezentatoarea TV Gabriela Cristea și Tavi Clonda amână nunta

Cât despre cea de-a doua sarcină și felul în care se simte, prezentatoarea a declarat că se simte cât se poate de bine, însă a avut parte și de momente dificile. „Trec de la o stare la alta. În urmă cu câteva zile, de dimineaţă, am avut un mic incident, când m-am enervat, pur şi simplu, degeaba. M-am lovit cu uşa şi am început să plâng si să mă cert cu ea. Era o chestie minoră, dar nu m-am putut abţine. Tavi a venit, m-a luat în braţe şi a zis „uşă rea, pleacă de aici”. Mă tratează ca pe un copil, pentru că toanele mele chiar sunt de copil în această perioadă” , a declarat vedeta, conform wowbiz.ro.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda amână nunta: Este ultima mea grijă acum
Gabriela Cristea, alături de familia sa

Despre unul dintre momentele delicate a vorbit în urmă cu ceva timp. Gabriela Cristea a povestit că a avut laringită, pe care a tratat-o, dar în urma căreia a suferit mult. „Singurul lucru care pe mine m-a salvat a fost că am făcut aerosoli cu ser fiziologic. (…) Într-o noapte, când nu puteam să respir, Tavi s-a ridicat și mi-a zis să mă duc să beau o țuică și să vin înapoi. (…)

Gabriela Cristea și Tavi Clonda amână nunta: Este ultima mea grijă acum
În urmă cu patru ani, cei doi s-au căsătorit civil, urmând ca la ceva vreme să-și unească destinele și în fața lui Dumnezeu

Eu am crezut că o să mă țină și pe mine două zile, dar nu! (…) A fost virală treaba și inițial a avut-o Victoria, dar o formă ușoară. După care Tavi a făcut o formă, dar nu la fel cum am avut-o eu. Lui i-a trecut în câteva zile”, a mărturisit Gabriela Cristea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×