Gabriela Cristea, probleme de sănătate. Prezentatoarea a avut nevoie de îngrijiri medicale!

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
04/01/2019, 19:51
Gabriela Cristea, probleme de sănătate. Prezentatoarea a avut nevoie de îngrijiri medicale!
Prezentatoarea a trecut prin momente grele în timpul emisiunii sale, lucru care a necesitat îngrijiri mediale în pauza show-ului

Gabriela Cristea este însărcinată în șapte luni, iar bucuria acestiea este imensă, însă, pe lângă bucurie, au mai apărut și necazurile. Prezentatoarea a trecut prin momente grele în timpul emisiunii sale, lucru care a necesitat îngrijiri mediale în pauza show-ului. Însă, după ce medicii au intervenit, îndrăgita moderatoare s-a simțit excelent și și-a putut continua treaba. Conform spynews.ro, Gabriela Cristea a avut nevoie doar de o ședință de aerosoli.

Prezentatoarea de televiziune este însărcinată pentru a doua oară și urmează să devină mama unei fetițe peste aproape duă luni. De curând, aceasta a dezvăluit că îi este greu cu programul, însă continuă să aibă grijă de ea. „De când sunt însărcinată, recunosc că nu mai am putere pentru lucrurile astea de cochetărie. (…) Nu mai folosesc vopseluri cu amoniac, deşi culorile sunt mai puternice, se ia mai greu.

Probleme pentru Gabriela Cristea! Prezentatoarea a avut nevoie de îngrijiri medicale de urgență

Le recomand mămicilor. Înţeleg că este nociv pentru sarcină. Eu am optat şi pentru varianta să nu îmi mai dau unghiile cu ojă. Acetona aia… am optat pentru varianta de a nu o mai folosi absolut deloc. Încerc să mă ţin şi să mă îngrijesc. În general când eşti însărcinată oamenii spun: ai ce frumoasă eşti! Şi tu te simţi ca un balon, ca o balenă eşuată. De două ori pe lună mă duc la cosmetică, la ce am nevoie”, a declarat prezentatoarea emisiunii ”Te iubesc de nu te vezi”.

Gabriela Cristea, probleme de sănătate. Prezentatoarea a avut nevie de îngrijiri medicale!
Gabriela Cristea este însărcinată în șapte luni, iar bucuria acestiea este imensă, însă, pe lângă bucurie, au mai apărut și necazurile

Tot acum puțină vreme, Gabriela a devăluit și restricțiile primite de la medic pentru a duce la bun sfârșit sarcina. ”Am fost la nutriționist și mi-a zis să nu mai mănânc nimic cu zahăr. I-am zis: știi ce, sunt gravidă. Măcar de Crăciun să pot mânca și eu o bucată de cozonac și să beau un pahar cu lapte și a zis nu. ar i-am spus: ba da. Nu e bine să mănânci zahăr. Eu i-am spus în faţă: n-o să fac treaba asta. O întrebam pe Minodora cum e cu operaţia.

Mai bine să fii cinstit, să nu îl minţi pe medic. Încerc să mănânc… nu prea reuşesc să nu mănânc seara. singurele simptome de gravidă pe care le am sunt arsurile, am reflux, trebuie să mănânc ceva. Mă şi simt rău. Mă trezesc din somn cu chestia asta. Ciugulelile astea nu sunt tocmai bune. Nu beau alcool sub nicio formă. Mai scap la dulce, sunt şi eu om”, a povestit prezentatoarea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×