Gabriela Cristea, sarcină grea: ”Medicul mi-a interzis să…”

Alexandra Chivu   
în Instant Articles
07/11/2018, 21:27
Gabriela Cristea, sarcină grea: ”Medicul mi-a interzis să…” GALERIE FOTO
Fotografie cu Gabriela Cristea, discutând despre a doua sarcină

Gabriela Cristea are parte de o sarcină grea! Prezentatoarea de televiziune a declarat că medicul i-a interzis multe. Vedeta va deveni pentru a doua oară cea mai fericită femeie de pe Pământ, aducând pe lume, pentru a doua oară, un copil, în luna martie. Pentru asta, medicii i-au pus diferite interdicții pentru siguranța ei, cât și a bebelușului. Așadar, până să-și poată strânge la piept bebelușului, trebuie să respecte nenumăratele restricții. Conform unui interviu acordat pentru revista VIVA!, Gabriela Cristea a povestit în ce au constat sfaturile nutriționistului pe care l-a contactat, o dată cu aflarea minunatei vești.

Acasta a spus că, în pofida tuturor sfaturilor medicului, nu reușește însă să nu mai mănânce seara. ”Am fost la nutriționist și mi-a zis să nu mai mănânc nimic cu zahăr. I-am zis: știi ce, sunt gravidă. Măcar de Crăciun să pot mânca și eu o bucată de cozonac și să beau un pahar cu lapte și a zis nu. ar i-am spus: ba da. Nu e bine să mănânci zahăr. Eu i-am spus în faţă: n-o să fac treaba asta. O întrebam pe Minodora cum e cu operaţia. Mai bine să fii cinstit, să nu îl minţi pe medic. Încerc să mănânc… nu prea reuşesc să nu mănânc seara. singurele simptome de gravidă pe care le am sunt arsurile, am reflux, trebuie să mănânc ceva. Mă şi simt rău. Mă trezesc din somn cu chestia asta. Ciugulelile astea nu sunt tocmai bune. Nu beau alcool sub nicio formă. Mai scap la dulce, sunt şi eu om”, a povestit prezentatoarea TV.

Gabriela Cristea are parte de o sarcină grea: ”Am acumulat vreo șase kilograme. E mult”

Gabriela Cristea are parte de o sarcina grea
Fotografie postată de Gabriela Cristea în care îi are alături pe Tavi Clonda și Victoria

De asemenea, aceasta a precizat și că, până acum, nu a acumulat multe kilograme. De altminteri, vedeta nici nu se stresează legat de acest aspect, căci știe că e normal ca trupul ei să se transforme. ”Multe kilograme (n.r. a acumulat în sarcină). Vreo şase. E mult. Este pentru că teoretic cam din luna a şasea ar trebui să se acumuleze accelerat. Nu mă stresez de treaba asta. sunt o femeie ca oricare alta. Mie îmi place foarte mult de Eva Longoria care a născut şi s-a făcut mai dolofană aşa. Şi-a purtat sarcina cu foarte mare mândrie. Mereu îl întreb pe Tavi: ţie îţi mai place aşa cum arată? Îmi spune: eşti superbă! Îmi spune: tu nu te vezi tu, să vezi cât de frumoasă eşti. Tavi mă tratează ca pe un copil. Toanele pe care le am sunt cam de copii”, a mai spus Gabriela.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×