Gabriela Cristea nu va mai prezenta ”Te iubesc de nu te vezi”?!

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
26/10/2018, 16:21
Gabriela Cristea nu va mai prezenta ”Te iubesc de nu te vezi”?! GALERIE FOTO
Gabriela Cristea, în cadrul emisiunii despre care se zvonește că nu ar mai prezenta-o

Fanii îndrăgitei prezentatoare Gabriela Cristea sunt foarte triști după zvonurile din presă care relevă că aceasta nu va mai prezenta ”Te iubesc de nu te vezi”. Potrivit spynews, vedeta va fi înlocuită de altcineva. Iar, pentru a vedea dacă cele scrise în presa românească despre prezentatoare rămân la nivelul de zvon ori ba, trebuie să așteptăm până la ora difuzării emisiuni din această zi, de pe postul Antena Stars.

Vă reamintim că, în urmă cu câteva săptămâni, familia moderatoarei tv a fost zdruncinată de o veste cumplită. Tatăl soțului ei, Tavi Clonda, a încetat din viață. Așa că, de astăzi înainte, data de 12 octombrie, zi în care chiar Tavi a anunțat trecerea în neființă a părintelui său, va fi una dintre cele mai triste zile ale tuturor membrilor familie. Artistul a scris în acel moment pe pagina sa de Facebook câteva cuvinte despre tatăl său. ”De azi tata nu mai e printre noi…s-a dus într-o lume mai bună și mai liniștită! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! Dum bun, dragă tată!…#tata #rip”, a scris în acea zi cântărețul.

Gabriela Cristea nu va mai prezenta emisiunea ”Te iubesc de nu te vezi” este zvonul momentului
Gabriela Cristea, alături de Tavi Clonda și fetița lor

Gabriela Cristea nu va mai prezenta ”Te iubesc de nu te vezi”? Acest zvon a înconjurat presa

Bărbatul s-a stins în urma unor probleme de sănătate care îl ținuiseră la pat în ultima perioadă a vieții. ”Tata a avut câteva probleme de sănătate. În ultima perioadă problemele s-au agravat. Nu este ușor!”, a spus artistul,conform cancan.ro. Însă, toate se vor pune încet pe roate din nou, în condițiile în care familia lor este fericită, iar mama lui Tavi îi susține pe amândoi pentru a se bucura de ce le oferă viața mai frumos, ba chiar a și spus câteva cuvinte despre alegerea femeii din viața fiului ei. ”Înca de la inceput, ei s-au potrivit. Se iubesc, sunt pe aceeasi lungime de unda si foarte rar vorbesc in contradictoriu. Suntem foarte fericiti ca au facut pasul spre o casatorie”, a spus acum o vreme mama artistului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×